Peonia Nobil Eau De Parfum Peonia Nobil Eau De Parfum

Dette er en unik og elegant kreation, der bygger på den innovative forening af to olfaktoriske ... Læs mere
0 Meddelelse
Peonia Nobil - Eau De Parfum
 • 20 ml
  619.00 KR
  3.095,00 KR / 100ml
619,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

441313
 • tab description Beskrivelse

  Dette er en unik og elegant kreation, der bygger på den innovative forening af to olfaktoriske temaer med stærke personligheder - den friske, levende duft af Colonia og den varme, dybe duft af Agartræ. En karismatisk, intens og maskulin duft.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  -Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  -De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol Denat. ,Parfum (Fragrance) ,Aqua (Water) ,Citronellol ,Hexyl Cinnamal ,Linalool ,Hydroxycitronellal ,Alpha-Isomethyl Ionone ,Ethylhexyl Methoxycinnamate ,Geraniol ,Alcohol ,Butyl Methoxydibenzoylmethane ,Ethylhexyl Salicylate ,Bht ,Limonene ,Citral ,Methyl 2-Octynoate ,Tocopherol ,Ci 14700 (Red 4) ,Ci 60730 (Ext. Violet 2) ,Ci 19140 (Yellow 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Noter af sort peber, hindbær, pæon, geranium, tyrkisk rose, freesia, rav, patchouli og moskus.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.