PCA Bond Repair Hair Treatment PCA Bond Repair Hair Treatment

HVAD DET ER: En let booster, som hjælper med at genopbygge, beskytte og styrke beskadigede h ... Læs mere
0 Meddelelse
PCA Bond Repair Hair Treatment
129,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

564544
GOOD FOR

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  HVAD DET ER:
  En let booster, som hjælper med at genopbygge, beskytte og styrke beskadigede hårbindinger for at få sundere og glattere hår. Reducerer krus, forebygger spaltede spidser og forbedre hårets glas.

  HVAD DET GØR:
  En let booster, som hjælper med at genopbygge, beskytte og styrke beskadigede hårbindinger for at få sundere og glattere hår. Reducerer krus, forebygger spaltede spidser og forbedre hårets glas.

  Granrepair Powerbond® er en klinisk dokumenteret ingrediens, som styrker skadet hår indefra selve kernen af hårstrået. Den arbejder med at reparere hydrogen- og (salt)ionbindinger, som er beskadiget af fx for meget blegning, tørring og varme. Beskytter også eksisterende disulfidbindinger mod skader.

  Det er klinisk bevist, at Granrepair Powerbond® hjælper med at reparere skadet hår ved at virke på alle hårbindinger, både øjeblikkeligt og over tid(1).

  NØGLEINGREDIENSER:
  - 10 % GRANREPAIR POWERBOND®(2): En innovativ banebrydende bindingsteknologi, som beskytter, styrker og hjælper med at reparere hår, der har taget skade af blegning, farve og varme.
  - 0,2 % AQUARICH®: En ekstrakt af sort havre, rig på polysakkarider og aminosyrer, som hjælper med at forbedre håret struktur. Det gør håret mere blankt og forebygger spaltede spidser, så det er let at rede ud.
  - 2 % CRODASONE™ P(3): hjælper med at beskytte håret mod termiske skader og forebygger kurtikelbrud og spaltning forårsaget af varme, fx ved føntørring.
  - 0,2 % HELIOGENOL(4): En koncentreret glykolisk ekstrakt fra solsikkefrø, rig på polyphenoler og hjælper derfor med at beskytte håret mod skader forårsaget af frie radikaler og UV-stråler.
  - 2 % BETAIN: hjælper med at konditionere håret, så det bliver blødt og sundt

  (1)Resultater fra klinisk data om Granrepair Powerbond®


  (2)Granrepair Powerbond® er et varemærke tilhørende Grant Industries, Inc. og benyttes med tilladelse


  (3)Crodasone™️ P er et varemærke tilhørende Croda Group koncernen og benyttes med tilladelse


  (4)Heliogenol™️ er et varemærke tilhørende Sederma benyttes med tilladelse  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Aktivér pumpen ved at trykke på spraydelen 2-3 gange før første brug.
  Rystes grundigt før brug.
  Spray produktet på håndklædetørt hår, så hele håret er dækket (undtagen hovedbunden) med specielt fokus på de mest skadede områder.
  Som tommelfingerregel anbefaler vi, at du bruger 4-6 pumpetryk til kort, fint hår og 6-10 pumpetryk til længere, tykkere hår.
 • tab ingredients Ingredienser
  EAU (AQUA), AMODIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, BETAÏNE, BIS-4-PCA DIMETHICONE, LAURATE DE SORBITANE, CHLORURE DE CETRIMONIUM, PANTHENOL, TRIDECETH-12, GLYCERINE, HUILE DE RICIN HYDROGENEE PEG-40, BENZOATE DE SODIUM, PROTEINE DE POIS HYDROLYSEE PG-PROPYL SILANETRIOL, AMINOMETHYL PROPANOL, JUS DE FEUILLE D'ALOES EN POUDRE, DISODIUM PEG-12 DIMETHICONE SULFOSUCCINATE, SORBATE DE POTASSIUM, ACIDE CITRIQUE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, ALCOOL, EXTRAIT DE GRAINE DE TOURNESOL, DILAURYL CITRATE, PHENOXYETHANOL, EXTRAIT DE GRAINES D'AVOINE, LECITHINE.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 134ms
  • reviews, product

THE INKEY LIST - Avanceret hudpleje i al simpelhed.
Født af troen på, at behandlingerne til alle hudtyper skal være tilgængelige for alle. En samling af vigtige behandlinger udviklet til at reagere på forskellige hudproblemer. Det betyder skræddersyed hudpleje til enhver hudtype.