Natural Moisturizing Factors + HA for scalp

0 anmeldelser
Natural Moisturizing Factors + HA for scalp
Tør hovedbund? Gå til roden af problemet.Et let, mælkeagtigt serum indeholder ingredienser, der ... Læs mere

159,00 KR (1)
Dette produkt er ikke inkluderet i tilbud eller rabatkoder.

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
584901
 • Beskrivelse  Tør hovedbund? Gå til roden af problemet.Et let, mælkeagtigt serum indeholder ingredienser, der efterligner funktionen af naturlige fugtgivende faktorer, som naturligt produceres i huden. Hjælper med at beskytte hovedbundens hudbarriere for at opretholde og støtte hovedbundens hydrering

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserTør hovedbund? Gå til roden af problemet.Et let, mælkeagtigt serum indeholder ingredienser, der efterligner funktionen af naturlige fugtgivende faktorer, som naturligt produceres i huden. Hjælper med at beskytte hovedbundens hudbarriere for at opretholde og støtte hovedbundens hydrering

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Massér et par dråber grundigt ind i ren, tør hovedbund en gang dagligt, helst ved sengetid. Denne formel er en leave-in behandling. Vask ikke hår eller hovedbund efter påføring.

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, POLYSORBATE 20, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, PHYTIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

The Ordinary er en serie af veganske produkter under konstant udvikling, der tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier. Brandet blev skabt med formålet om at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form, og dets løfte er banebrydende, ikke hvad angår de etablerede teknologier der anvendes, men i sin ærlighed og integritet.