GUERL

Météorites Powder Brush Météorites Powder Brush

Rund, fyldig, smidig og silkeblød – Météorites‑børsten fra Guerlain har den perfekte tæthed til at ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Météorites - Powder Brush
330,00 KR 90,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

372394

*Køb produkter fra Guerlain for 600 kr og få en gratis gave. Gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Rund, fyldig, smidig og silkeblød – Météorites‑børsten fra Guerlain har den perfekte tæthed til at opsamle den helt rette mængde pudder. Gedehårene i den bedste kvalitet sikrer en uforlignelig komfort. Børsten gør hver påføring af pudder til et unikt øjeblik, fyldt med blødhed.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør pudder jævnt over hele ansigtet for at sætte makeuppen og forbedre dens holdbarhed. Tegn et "G" - fra midten af panden mod tindingerne, kinderne og næseryggen, og glat produktet ud mod hagespidsen.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 115ms
  • reviews, product

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.