Magnolia N. Eau De Parfum Magnolia N. Eau De Parfum

Dette er en raffineret og elegant olfaktorisk fortolkning af den klassiske italienske cologne. En ... Læs mere
0 Meddelelse
Magnolia N. - Eau De Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 20 ml
  619.00 KR
  3.095,00 KR / 100ml
619,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

441311
 • tab description Beskrivelse

  Dette er en raffineret og elegant olfaktorisk fortolkning af den klassiske italienske cologne. En duft, der på en meget stilet måde omfatter nutiden af den italienske livsstil. Den karakteristiske citrus' topnoter kombineres med nerol, mynte og galbanol, hvilket frembringer en innovativ friskhed inde i hjertet af duften. De aromatiske noter af geranier og lavendel forstærkes af de træagtige basisnoter af haitiansk vetiver og overdådig moskus og ambra. Dette er duften til den sande gentleman, der lever livet med passion og ønsker at svælge i friskheden fra denne duft - til enhver tid.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  -Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  -De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol denat. ,parfum (fragrance) ,aqua (water) ,limonene ,benzyl salicylate ,linalool ,butylphenyl methylpropional ,hydroxycitronellal ,hexyl cinnamal ,ethylhexyl methoxycinnamate ,geraniol ,alcohol ,citronellol ,butyl methoxydibenzoylmethane ,ethylhexyl salicylate ,citral ,benzyl benzoate ,bht ,benzyl alcohol,isoeugenol ,farnesol ,ci 19140 (yellow 5) ,ci 14700 (red 4) ,ci 42090 (blue 1)  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter: Bergamot, citron Hjertenoter: Magnolia, Rose, Jasmin og Tuberose Basenoter: Sandeltræ, patchouli, vetiver og vanilje
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Acqua di Parma har været en førende aktør på luksusmarkedet i over 100 år. Det blev grundlagt i 1916 med den ikoniske Colonia duft, der har fungeret som inspiration for mærket og hjulpet med at forme dets værdier centreret om kvalitet, håndværk, elegance og opmærksomhed på detaljerne.