Lotus Pear Eau de parfum Lotus Pear Eau de parfum

Duftbeskrivelse: Denne frugtagtige blomsterduft er en glad, flirtende parfume med en vedvarende s ... Læs mere
0 Meddelelse
Lotus Pear - Eau de parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 20 ml
  669.00 KR
  3.345,00 KR / 100ml
669,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

641296
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Duftbeskrivelse: Denne frugtagtige blomsterduft er en glad, flirtende parfume med en vedvarende sød friskhed. Saftig Williams pære og fersken møder bløde blomster af upcyclet rose og appelsinblomst, jasmin, lotusblomst og gardenia. Med bæredygtig geranium fra Egypten. I samarbejde med Days for Girls vil denne parfume være med til at fremme retfærdighed i forbindelse med menstruation for 700 piger og unge kvinder i Nepal.

  Om duften: Lotus Pear har aromaterapeutiske fordele, der forbedrer fokus, afbalancerer humøret og giver en følelse af lyksalighed. Denne allergivenlige parfumeolie er tilsat økologisk jojobaolie for at nære huden. Den indeholder 25 procent duftolier for en langvarig naturlig duft.


  Om flasken:
  7 Virtue's signatur jade ædelstensrulle er designet til at sætte intentioner om at skabe lyksalighed. Jade, lykkestenen, bærer en harmonisk energi, der supplerer Lotus Pear oil aromaterapiens fordele ved at balancere stemninger og give en følelse af fred.

  The 7 Virtues er gået sammen for at støtte Days for Girls, en international organisation, der fremmer menstruationsretfærdighed, sundhed, værdighed og muligheder for kvinder og piger. I forbindelse med lanceringen af LOTUS PEAR vil dette hjælpe med at gøre en ende på menstruationsfattigdom for 700 piger og unge kvinder i Nepal.
  Det smukke 3D-kunstværk af Williams Pear og Lotus Flower er designet af den populære colombianske kunstner Daniel Aristizabal Arias. Lotusblomsten symboliserer genfødsel, at vi kan genopfinde os selv og blomstre. Williams Pear er fra Highgrove i England, hvor vores kemikere designer vores kreationer sammen med os og lader sig påvirke af de lokale frugter og blomster.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Sådan bruger du den:

  Afklar dine intentioner, og sæt dem derefter.
  De 7 Virtues ædelstensparfumeolier er designet til at sætte intentioner. Påfør ædelstensparfumeolien om aftenen på dine håndled, dine pulspunkter og det tredje øje. Visualiser dit liv. Se det som en film. Du er med i den. Hvad sker der i dit liv? Hvor er du på vej hen? Hvad er du opmærksom på? Lad så din underbevidsthed gøre arbejdet om natten, mens du sover. Næste dag, når du vakler eller ikke er tro mod din vision eller mission, så påfør igen The 7 Virtues ædelstensparfumeolien. Duftens kraft er placeret bagerst i din hjerne ved siden af følelsernes kilde. Så når du tvivler, vil duften af den særlige blanding af naturlige olier i denne parfume få dig til at holde fokus og følge dit mål. Dette er et redskab til at gøre det meget nemmere at opfylde alle dine mål. Når du har et mål i tankerne og en plan, kan intet slå dig ud af kurs.
 • tab ingredients Ingredienser
  HUILE DE JOJOBA BIOLOGIQUE, PIRUM, SALICYLATE DE BENZYLE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARINE, LINALOL, ALCOOL DE BENZYLE, FARNESOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZOATE DE BENZYLE, CITRAL.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Foreslået anvendelse:
  - 7 Virtues peace parfumer og parfumeolier er designet til at kunne kombineres med hinanden for at skabe din egen unikke signatur peace parfume.
  - Påfør jade-ædelstenen generøst på dine pulspunkter, da duften intensiveres med din kropsvarme.
  - For at opnå en længerevarende naturlig duft kan du lægge et lag med vores Lotus Pear Eau de Parfum.
  - Lad disse dufte blande sig med dine naturlige feromoner, og gør dig klar til uendelige komplimenter!
  - Efter påføring skal du undgå at gnide dine håndled mod hinanden, da dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du bærer vores parfumeolier på dine håndled, skal du sørge for at genanvende dem efter hyppig håndvask, da dette kan skylle duften af.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
The 7 Virtues er en social virksomhed som så står inde for fair trade og gennemsigtighed. Brandet handler naturlige, organiske æteriske olier for at støtte lokale landmænd og samfund. Deres parfumer er allergivenlige, formuleret med økologisk sukkerrør alkohol og indeholder over 22% duftolier for en langvarig naturlig duft. Desuden ligger brandet stor vægt på duftoliernes aromaterapeutiske og helbredende egenskaber. Alle formuleringer er cruelty-free og veganske.