Lil Precision Sponge Duo 105 Lil Precision Sponge Duo 105

Hvad det er: Et sæt med to forskellige mini makeup-svampe designet uden latex: En tredobbelt kantet ... Læs mere
0 Meddelelse
Lil Precision - Sponge Duo 105

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

159,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

458530
 • tab description Beskrivelse

  Hvad det er:
  Et sæt med to forskellige mini makeup-svampe designet uden latex: En tredobbelt kantet svamp til super målrettet dækning, samt en dobbeltkantet svamp med en innovativ fløjlsagtig ende, der er designet til at sætte.

  Hvad den gør:
  Blend på punkt med den ultimative præcision. Lil Precision Makeup Sponge Duo 105 samler to unikke mini makeupsvampeformer til at dække alle dine behov for blending.


  Den tredobbelt kantede svamp har en tåreformet spids, der er fantastisk til de vanskeligst tilgængelige områder, f.eks. omkring næsen og i de indre øjenkrog. Den er også præcis nok til at ramme de mindste pletter og urenheder. Svampen med to kanter har en skrå kant til kontrolleret prikken og en innovativ, fløjlsagtig ende, der er lavet specielt til at påføre pudder.
  Uanset formlen - flydende, creme eller pudder - kan du med Lil Precision Makeup Sponge Duo 105 tilpasse din dækning, der er født til at levere hurtige, nemme og problemfri resultater hver gang.

  Hvad du ellers skal vide:
  Afdæk, konturér og sæt med præcision på næste niveau:
  - For maksimal præcision skal du bruge den tredobbelt kantede svamp - tåre-dråbe spidsen er fantastisk til den mest præcise dækning på selv de vanskeligst tilgængelige områder.
  - For kontrolleret blending og setting kan du prøve den to-kantede svamp, som har en innovativ fløjlsagtig ende, der er designet til at påføre setting powder!

  Brug den fugtig for at opnå en opbyggelig dækning eller tør for fuld dækning.

  Fenty Beauty er 100 % cruelty free.

 • tab tips Anvendelse
  Vil du opnå en maksimal præcision, skal du benytte den trekantede svamp. Tåredråbepunktet er fantastisk til den mest on-spot-dækning på selv de sværeste områder i ansigtet.

  Ønsker du en kontrolleret måde at blende og påføre på, skal du prøve den dobbeltsidede svamp, der leveres med en innovativ fløjlsagtig ende, der er designet til at påføre et fikserende pudder.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”