Life Liner Eyeliner Waterproof HUDA BEAUTY

Mød din livline - Huda Beauty’s dobbeltsidede eyeliner hjælper dig, ligegyldigt om du lægger et ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product

2 x 2 ml

209,00 KR
Produktdetaljer

Hjemme levering billede Levering mulig
Fra den 19 Maj
På lager

Return = Retur Nem returnering

Sikker betaling billede Sikker betaling

488770
Huda Wishful Free Shipping DK
 • tab description Detaljer

  Mød din livline - Huda Beauty’s dobbeltsidede eyeliner hjælper dig, ligegyldigt om du lægger et katteøjne look eller et dramatisk, smoky-eyes blik.

  - Den har en flydende spids og en cremet blyantspids - begge er intens sorte, matte og du kan stole på, at de bliver der, hvor de er uden at smøre ud!
  - De holder i op til 48 timer og den flydende spids glider så nemt på og giver dig præcise linier, der kan bruges til at skabe alt med lige fra tynde til mere fremtrædende strøg.
  - Hvad angår blyantens ende, så er den cremet og super nem at anvende og den giver dig nok tid imellem pålægningen og tørringen til, at du kan være kreativ med dit arbejde.

 • tab tips Brugsanvisning
  Flydende Eyeliner:
  - Åbn enden med den flydende eyeliner og tør penslen af for unødige rester.
  - Begynd fra det ydre hjørne af dit øje og skab en bue, idet du arbejder dig frem til midten af øjenlåget.
  - Færdiggør linien fra det indre hjørne af øjet, idet du forbinder de to linier på midten og udfylder de nødvendige områder.
  - Lad det tørre i ca. 60 sekunder alt afhængig af hvor tyk din linje er. Jo tykkere den er, jo længere tid tager det for den at tørre.

  Blyantsliner:
  - Afslut dit look med denne eller læg den på langs vipperne og/eller den våde kant for at skabe ekstra drama.
 • tab ingredients Ingredienser
  Shade Name: Very Vanta (Liquid)
  _x000d_ Ingrediente: ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SORBITAN TRISTEARATE, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ASCORBYL PALMITATE, HEXYLENE GLYCOL, BHT, IRON OXIDES (CI 77499), BLACK 2 (CI 77266)(NANO).

  _x000d_ Shade Name: Very Vanta (Pencil)
  _x000d_ Ingrediente: DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, DISILOXANE, CAPRYLYL TRIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, IRON OXIDES (CI 77499), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), BLACK 2 (CI 77266)(NANO).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser

  Se kundernes bedømmelser

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product

”Skønhed har det med at ændre den måde, hvorpå vi opfatter kvinder. I mine øjne er en selvsikker kvinde mere end klar til at erobre hele verden!” Huda Kattan etablerede i 2013 det Dubai-baserede brand HUDA BEAUTY, et resultat af en kontinuerlig søgen efter det innovative, og i dag medfølger der tutorials sammen med det enkelte produkt, der både giver kvinder magten og lysten til at eksperimentere med det individuelle look.