Lash Cluster Medium Lash Cluster Medium

Naturlig, men bedre. Make-up artist must-haves. Let at påføre. Vi har hørt jeres bønner, ... Læs mere
0 Meddelelse
Lash Cluster Medium

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

33 g

179,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

617363
 • tab description Beskrivelse

  Naturlig, men bedre. Make-up artist must-haves. Let at påføre. Vi har hørt jeres bønner, vippeelskere! Vores signaturstil "No Lash Lash x Nikki Wolff" har lige siden den blev lanceret i 2019 været et fast produkt i enhver professionel makeup-taske. No Lash Lash er utrolig smuk og unik og bliver ofte båret af stjerner over hele verden! "No Lash Cluster" er det samme, men med en ny brugervenlig version med bredere clusters, der er nemme at påføre selv for ikke-faglærte begyndere. "No Lash Clusters" er ultrafine vipper, der giver det mest naturlige og definerede vippe-look med det tyndeste sømløse bånd. Brug de kortere vipper til at tilføje diskret volumen langs hele vippelinjen, eller anvend de vipper længder i øjenomgivelserne for at fremhæve din øjenform. Disse clusters er utroligt nemme at bruge for en fejlfri påføring hver gang. Stk: 12 clusters: 12 stk. Længde: 6 stk. i 10mm + 6 stk. i 12mm Farve: Sort

 • tab tips Anvendelse
  Sådan anvender du dem: 1:
  1. Påfør lim på din hånd.
  2. Fjern dem forsigtigt med en pincet fra basen af vippelinjen og dyp dem i limen. Pas på ikke at knække vipperne, og hvis du gør det, er det fint at påføre hvert hår separat.
  3. Påfør så tæt som muligt på dine egne vipper.

  Limen købes separat.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Sweed er her for at opgradere dit lash-game. Da Sweed blev grundlagt, var deres vision at tilbyde de bedste falske øjenvipper i verden. Let som en fjer og behagelig at have på. De er stadig her for at give dig de smukkeste og naturligt flotte falske øjenvipper af høj kvalitet, men i dag kan de stolt sige, at de har udvidet deres kollektion med yderligere innovative øjenprodukter.