Kitty Likes To Scratch Mini - Palette

4.4 7 anmeldelser
Kitty Likes To Scratch Mini - Palette
Du kommer til at spinne som en mis hele natten lang med denne kattelignende palet bestående af ... Læs mere

289,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
517886
 • Beskrivelse

  Du kommer til at spinne som en mis hele natten lang med denne kattelignende palet bestående af neutrale farver, der er så sexede, at de får dig til at sige “MJAAAV!"

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • Ingredienser

Du kommer til at spinne som en mis hele natten lang med denne kattelignende palet bestående af neutrale farver, der er så sexede, at de får dig til at sige “MJAAAV!"

Trin 1: Påfør en mat nuance fra vippelinjen til brynbenet med en stor shader-børste for at neutralisere øjenlåget.

Trin 2: Påfør en dybere nuance ved hjælp af en blød blenderbørste for at forme creasen. Blend blødt opad og udad for at sprede kanterne.

Trin 3: Påfør en skimrende nuance på øjenlåget ved hjælp af en lille skyggepensel med en trykkende teknik for at opnå den mest fyldige shimmer.

Tag dit look fra kaffe til cocktails
Påfør et let lag "Rock Of Ages" eller "Hair Band" på den nederste vippelinje ved at anvende en smudger-børste.

KITTY LIKES TO SCRATCH ON-THE-FLY EYE SHADOW PALETTE INGREDIENTE HAIR BAND, PET ME INGREDIENTE: TALC, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, ZINC STEARATE, LAUROYL LYSINE, DIMETHICONE, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SILICA, TIN OXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM DIMYRISTATE, POLOXAMER 338, FRAGRANCE (PARFUM), CITRAL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, BHT, SORBIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, [+/- MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499), MANGANESE VIOLET (CI 77742), CARMINE (CI 75470)]

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

Too Faced er et ambitiøst makeupbrand, der dog stadig ved, hvordan man har det sjovt. Der er tale om et glamourøst brand, der henvender sig til den moderne kvinde, der gerne giver sig i kast med innovative og yderst effektive formler. Bemærk, at produkterne fra TooFaced ikke testes på dyr. TooFaced tror fuldt og fast på, at et smukt ydre er med til at booste den indre skønhed.