Killer Kajal - 12h Intense Eyeliner

4.0 10 anmeldelser
Killer Kajal - 12h Intense Eyeliner
Få et killer-look, der holder i 12 timer med denne intenst sorte, vandfaste kajal eyeliner. Denne ... Læs mere

189,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
538654
 • Beskrivelse  Få et killer-look, der holder i 12 timer med denne intenst sorte, vandfaste kajal eyeliner. Denne lette formel glider let på vandlinjen for at skabe en sexet defineret linje, eller øg volumen ved at uddybe vippelinjen for et forførende look, der ikke flytter sig.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserFå et killer-look, der holder i 12 timer med denne intenst sorte, vandfaste kajal eyeliner. Denne lette formel glider let på vandlinjen for at skabe en sexet defineret linje, eller øg volumen ved at uddybe vippelinjen for et forførende look, der ikke flytter sig.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Påfør Killer Kajal Eyeliner med udgangspunkt i midten af øjet og lav små streger mellem vipperne for at skabe en jævn og lige linje. Gentag stregerne mellem vipperne, indtil det ønskede eyeliner-look er opnået!

Tight Line: Overbyg afstanden mellem hud og vipper ved at lave en stram linje på den øverste øjenvippelinje. Kig ned i et spejl, og placer Kajal Killer Liner i den øvre vandlinje af de øverste vipper og glid fra det indre til det ydre hjørne. Blend eyelineren ud mellem øjenvipperne.

Valgfrit- Gentag dette trin for den nederste vandlinje og vippelinje for et smoky eye-look!

ISODODECANE, POLYETHYLENE, SYNTHETIC WAX, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, MICA, IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510)

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

Too Faced er et ambitiøst makeupbrand, der dog stadig ved, hvordan man har det sjovt. Der er tale om et glamourøst brand, der henvender sig til den moderne kvinde, der gerne giver sig i kast med innovative og yderst effektive formler. Bemærk, at produkterne fra TooFaced ikke testes på dyr. TooFaced tror fuldt og fast på, at et smukt ydre er med til at booste den indre skønhed.