Jour d'Hermès Deodorant Spray Jour d'Hermès Deodorant Spray

En parfumeret sammensætning, som giver beskyttelse, friskhed og mildhed til huden, giver en følelse ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Jour d'Hermès - Deodorant Spray
 • 150 ml
  435.00 KR
  290,00 KR / 100ml
  Ikke på lager
435,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

263830
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  En parfumeret sammensætning, som giver beskyttelse, friskhed og mildhed til huden, giver en følelse af komfort og velvære hele dagen.
  En ny måde at bruge parfume på med Jour d'Hermès.

  "Det har været min hensigt at udtrykke essensen af kvindelighed via blomster og kun blomster." Jean-Claude Ellena

  Feminitet skaber parfume! Jour d’Hermès fejrer fødslen og genfødslen af kvinden hver dag, og bærer den kvindelige skønhed frem i lyset samtidig med, at det mystiske i hver kvinde bevares. En overflod af bouquets. Fra daggry til solnedgang, er her en blomsterrigdom, der folder sig ud og blomstrer og sætter nye blomster.

 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, Water (Aqua), Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hexyl Cinnamal, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Hydroxycitronellal, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Farnesol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citral.% alcool : 77%  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftnoter:
  - Topnoter: Grapefrugt, citron og akvatiske noter
  - Hjertenoter: Gardenia, sød ærte, grønne noter og hvide blomster
  - Bundnoter: Moskus og træagtige noter
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Parfumen har været en del af Huset Hermès’ historie siden 30'erne. I Hermès’ parfumebibliotek fortæller hver duft en historie og åbner dørene til et imaginært univers. Hermès, der både er håndværker og kunstner, vidner i sine parfumer om sit fremragende kendskab og tidløse og elegante stil, som på én gang er modig og harmonisk.