Infusion D'Ylang Eau De Parfum Infusion D'Ylang Eau De Parfum

Den solbeskinnede og luksuriøse Infusion d'Ylang Eau de Parfum afslører de fortryllende ... Læs mere
0 Meddelelse
Infusion D'Ylang - Eau De Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 100 ml
  1,049.00 KR
  1.049,00 KR / 100ml
1.049,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

611400
 • tab description Beskrivelse

  Den solbeskinnede og luksuriøse Infusion d'Ylang Eau de Parfum afslører de fortryllende blomsternoter af ylang blandet med bergamot og krydret kardemomme, forstærket med en base af sandeltræ.

  Infusion d'Ylang er en frisk, opløftende, sensuel og sprudlende citrusduft i en parfumeflaske. Den citrongule hætte i ikonisk Saffiano-læder symboliserer ylangblomsten og den solbeskinnede parfume.


  LES INFUSIONS DE PRADA

  Livlig og flygtig. Udsøgt kunstnerisk udførelse. Les Infusions de Prada er et subtilt udtryk for eksperimentering og innovation. Parfumemesteren Daniela Andrier har i samarbejde med Miuccia Prada skabt duftene, som nu fås i en palet af ikoniske ingredienser, der er løftet til en helt ny, mangesidet oplevelse. Skarpe og unikke dufte med nuancer, der taler direkte til den ingrediens, som de fremkalder. Duften er indkapslet i en flaske, der er indbegrebet af Pradas koder: sofistikeret med et strejf af lune, fuldendt med en signaturkappe i saffianolæder. Les Infusions de Prada bryder med den klassiske duft og byder på en frisk og elegant duft, der er forførende med excentriske strejf.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter

  Duftfamilie: blomstret, solrig, krydret.

  NOTER: Bergamot, kardemomme, ylang ylang, sandeltræ.

 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Prada parfumer er en anderledes måde at bære Prada på. Prada Parfumer er indbegrebet af af Miuccia Prada’s vision og hendes historiske og moderne livstil. Alle duftene er skabt ud fra Prada’s luksuriøse normer og med en uovertruffen sans for innovation, kvalitet, teknologi og forfinet håndværk. Duftene er hver især meget personlige, raffinerede og ikke mindst pertentlige ned til mindste detalje, skabt af de bedste og mest kvalitative ingredienser i verden.