Halftime Invinsimatte Blotting Powder FENTY BEAUTY BY RIHANNA

En universel blotting powder, der absorberer glans og udglatter porer, så den giver dig en ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
279,00 KR 223,20 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

398409
GOOD FOR
- 20%

*Gælder til og med den 31. oktober. Gælder ikke The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Selfless by Inkey List & Rare Beauty. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

*Gælder så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Kun online.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  En universel blotting powder, der absorberer glans og udglatter porer, så den giver dig en øjeblikkelig filter-effekt på farten.

  Tag aldrig afsted uden den perfekte blotting powder. Gør som Rihanna, der altid har en på sig for at være klar til photoshoots 24/7. Denne universelle blotting powder er med en eksklusiv pore-udglattende sammensætning, der absorberer glans, giver filter-effekt og efterlader huden med et frisk, mat og naturligt look - så du altid er klar til en snap uden skinnende hud.

  - Invisimattes transparente pudder går i et med alle hudtoner, og den hverken klumper, samler sig ved porer og linjer eller ødelægger makeuppen - heller ikke når du genopfrisker. Og ikke nok med det: den forlænger også holdbarheden af din foundation.

  - Invisimattes elegante, magnetiske indpakning kobler sig til dens perfekte partner, Portable Touch Up Brush, så det bliver superlet at have dine essentielle antiglans-produkter lige ved hånden. Så værsgo, frisk op, frisk op igen endnu en gang og fyr løs med kameraet - når vi siger transparent, så mener vi transparent.

  Fenty Beauty by Rihanna er cruelty-free.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse.

 • tab tips Brugsanvisning
  Blotting er sidste skridt til Fenty Face, der lader dig vinde over skinnende hud og får din makeup til at holde længere.

  - Du kan også gøre som Rihanna og anvende blotting powder både før og efter din foundation og igen i løbet af dagen.

  - For Rihanna er fotoklar synonym med glansfri hud. “På enhver rød løber du har set mig, har dette været i min clutch. Jeg hader at være fedtet eller blive fanget med et olieret look på billeder - det hader vi allesammen - og dette er kuren.”
 • tab more info Yderligere information
  Invisimattes elegante, magnetiske indpakning kobler sig til dens perfekte partner, Portable Touch Up Brush, så det bliver superlet at have dine essentielle antiglans-produkter lige ved hånden.
 • tab ingredients Ingredienser
  TALC, SILICA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, SQUALANE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL MYRISTATE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, MANGANESE VIOLET (CI 77742), HEXYLENE GLYCOL.

  ""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser

  Se kundernes bedømmelser

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Rihanna skabte Fenty Beauty, “så alle kvinder kunne blive en del af dette univers, hvor omdrejningspunktet er de hudtoner, der traditionelt set er svære at matche med den helt rigtige makeup, formler, der passer til alle hudtyper. Rihannas vision er at inspirere: “Det er meningen, at du skal have det sjovt med din makeup. Du skal ikke føle dig presset til at bære en bestemt maske. Føl dig fri til at tage chancer. Prøv at gøre noget nyt eller anderledes.”