Green Nail Polish MANUCURIST

Neglelak der er god for planeten, dit helbred og din moral! Green-serien fra det franske mærke ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
119,00 KR
Produktdetaljer

I Sephoras kundeklub er 1 kr. = 1 point. For hver 1800 point, du indsamler, får du mulighed for at vælge en fantastisk gave!

Hjemme levering billede Levering
Fra 29 Juli
Tilgængelig

Return = Retur 30 dages returret

Sikker betaling billede Sikker betaling

558241
NYHED
 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  Neglelak der er god for planeten, dit helbred og din moral!
  Green-serien fra det franske mærke Manucurist er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste på neglene.

  84% af alle ingredienser i serien Green er naturlige og udvalgt med omtanke: Kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, naturlig fugtgivende kokos og blødgørende bambusekstrakt, rig på silicium, styrkende og revitaliserende. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen pa° miljøet.

  Geen-serien indeholder op til 84% bio-ingredienser, og er beriget med kokosolie, der er kendt for sine fugtighedsgivende egenskaber og bambusekstrakt for sin styrkende virkning.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Brugsanvisning
  Hvordan påføres neglelak fra Green serien?

  Trin 1 - Base coat: Læg et lag af Geen Base Coat neglelakken på rensede negle og lad det tørre

  Trin 2 - Farve: Læg to tynde lag af din ynglings neglelak fave fra Green serien og lad dem tørre.

  Trin 3 - Top coat: Slut af med et lag af Geen Top Coat neglelakken og lad det tørre
 • tab ingredients Ingredienser
  BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, ETOCRYLENE, DIACETONE ALCOHOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PHOSPHORIC ACID, ALUMINA, CI 73360 (RED 30), CI 77491 (IRON OXIDES), BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), TOCOPHEROL, SILICA.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 4ms
  • reviews, product
Manucurist er et fransk mærke hvis produkter er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og den allerbedste indvirkning på neglene. Neglespecialisterne fra Manucurist har med serierne Green og Green Flash skabt et farverigt og smukt univers bestående af miljøvenlig og plejende neglelakker, baseret på formeler med op til 84% naturlige ingredienser. Neglelakkerne er uden en lang række skadelige kemikalier, og indeholder i stedet veganske og økologisk dyrkede ingredienser. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum, men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.