Galilee Antioxidant Dewy Drop

0 Anmeldelser
Galilee Antioxidant - Dewy Drop
Vi vil alle have en fugtig hud der ser frisk og blød ud, men at opnå det kan være en delikat balance ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
389,00 KR
1.296,67 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
550614
 • tab description Beskrivelse

  Vi vil alle have en fugtig hud der ser frisk og blød ud, men at opnå det kan være en delikat balance afhængigt af din hudtype.
  Hvis du ikke er sikker på om du har at gøre med tør eller dehydreret hud, er den irriterende nyhed, at de begge kræver forskellige ting for at være lykkelige. Den gode nyhed er, at Galilee Antioxidant Dewy Drop indeholder en række ingredienser, der er lavet for at mætte begge. Det betyder heller ikke, at den heller ikke er venlig over for olierede hudtyper - takket være den lette, silkeagtige konsistens fungerer den som en fugtgivende emulsion for dem, der ikke ønsker tunge eller tykke fugtighedscremer, men stadig har brug for et selvforseglende fugtighedslag.
  Dette silkeagtige serum / lotion / emulsion / olie er en overachiever og lidt af en people pleaser. Med fugttiltrækkende og fugtighedsbevarende stoffer, vitaminer og antioxidanter fra plantebaserede olier er Galilee Antioxidant Dewy Drop den perfekte date: utrolig smooth, imponerer alle den møder, efterlader dig blødere end da den fandt dig, og kommer ikke med unødvendig og potentielt skadelig bagage.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør efter rengøring og toning som et serum. Kan bruges før eller i stedet for din fugtighedscreme. Du kan tilføje en lille smule af din fugtighedscreme eller en dråbe af din ansigtsolie for ekstra nærende hydrering.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 108ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  ALOE BARBADENSIS LEAF (ALOE VERA) JUICE, SQUALANE, GLYCERIN, SCELEROCARYA BIRREA (MARULA) KERNEL OIL, SIMMONDSIA, CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, AQUA (WATER), AVENA SATIVA (OAT) BRAN EXTRACT, UBIQUINONE, SODIUM HYALURONATE, LYCIUM BARBARUM (GOJI) FRUIT EXTRACT, AZELAIC ACID, THIOCTIC ACID, LONICERA, JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (TEA) LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS AURANTIUM, DULCIS (ORANGE) PEEL EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, PHENETHYLALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID ORGANIC

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Hjernen i Holifrogs forretning er holistisk-funktionel hudpleje, der overvejer konvergensen mellem hud, sundhed og funktion. Din hud er forbundet med resten af din krop og er med dig resten af dit liv. Den måde, du behandler din krop på, påvirker hvordan din hud ser ud, føles og fungerer, nu og senere. ”Frøen” i HoliFrog er et nik til vores hudfilosofi: frøer har en så gennemtrængelig hud, at de let absorberer alt hvad de kommer i kontakt med hvilket gør at deres hud optager næringsstoffer og tåler derfor ingen skadelige stoffer. Vi sørger for, at din hudplejerutine giver din hud de bedste ingredienser. Resten er op til dig.