for her Eau de toilette Set for her Eau de toilette Set

Født af enkelhed og væsentlighed; styret af femininitet og elegance. For her-linjen er Narciso ... Læs mere
0 Meddelelse
for her - Eau de toilette Set

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 50 ml
  809.00 KR
  1.618,00 KR / 100ml
809,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

586481
 • tab description Beskrivelse

  Født af enkelhed og væsentlighed; styret af femininitet og elegance. For her-linjen er Narciso Rodriguez' gave til kvinder og en hyldest til deres indre skønhed. Det patenterede hjerte af moskus, der er indlagt i hver eneste for her-parfume, tager sin bærer med på en sanselig rejse.

  for her Eau de Toilette er centreret omkring tre olfaktoriske pulsationer. Den første puls ligner den af en "blomsterhonning". Dette er en solmoss med accenter af appelsinblomst og osmanthus. Længere inde i duften bruger "amber light"-pulsen moskus på sin mest unikke måde, hvor dens blødhed omslutter den kvinde, der bærer den, med amberlyn og vanilje. Til sidst er der en "wood"-puls, der viderefører muskus med noter af vetiver, der forstærker parfumens sensualitet.

  Narciso Rodriguez tager sin designfilosofi med til flasken. Den lakerede flaske, der er renset for alt uvæsentligt, er moderne og diskret i sin afdæmpede natur.

  Giv en miljøbevidst gaveæske

 • tab tips Anvendelse
  For et vanedannende ritual og en intensiveret opvågning :
  - Brug først shower gel
  - Påfør kropscremen
  - Påfør deodoranten
  - Spray eau de toilette på pulspunkterne
  - Sublimer din opvågning med den duftende hårmist
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, BHT, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CITRAL, CITRONELLOL, CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter

  - Osmanthusblomst
  - Musk
  - Amberlyn, Patchouli
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Narciso Rodriguez er en New York designer med cubanske rødder. Hans unikke stil er en cocktail af amerikanske, europæiske og latinske indflydelser. Han har en yderst personlig måde at håndtere tidløs elegance på, han opdaterer det klassiske med et moderne twist. Denne modefilosofi giver genklang i alle hans parfumer. "Jeg elsker at opdatere det klassiske med et moderne twist." Narciso Rodriguez