Floral Recovery Calming Mask Beroligende natmaske med C-vitamin Floral Recovery Calming Mask Beroligende natmaske med C-vitamin

Floral Recovery Calming Mask er en ansigtsmaske til natten, der er klinisk bevist til at berolige ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Floral Recovery Calming Mask - Beroligende natmaske med C-vitamin
599,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

580488
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Floral Recovery Calming Mask er en ansigtsmaske til natten, der er klinisk bevist til at berolige tegn på følsomhed - såsom rødme, ujævn tone og ru tekstur - for en ensartet teint.

  Denne maske, der er tilpasset følsom hud, kan bruges på to forskellige måder. Du kan lade den sidde på i 5 til 10 minutter i løbet af dagen eller om natten for at få et optimalt resultat. Natmasken indeholder blomsterekstrakter - passionsblomst, kornblomst, kirsebærblomst og pæon - for at berolige og reducere rødme på følsom hud. Desuden er den formuleret med C-vitamin og squalan, som omslutter, lysner og udglatter huden.

  Passer til alle hudtyper, selv de mest følsomme. Den kan bruges dagligt, både morgen og aften, og er tilpasset mænd og kvinder.

  Fordele
  - Beroliger følsom hud ved at reducere synlig rødme, ujævn hudtone og ru tekstur
  - Blomsterekstrakter (passionsblomst, kornblomst, kirsebærblomst og pæon) beroliger huden
  - C-vitamin lysner huden
  - Squalan udglatter hudens tekstur
  - Efterlader huden ensartet tonet
  - Dematologisk testet

  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse
  Påfør et jævnt lag på ansigtet og lad det sidde natten over.
  Tip: For øjeblikkelig lindring, påfør og lad det virke i 5-10 minutter.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (EAU), GLYCERINE, SQUALANE, HUILE DE GRAINE DE CAMELIA, ALCOOL CETOSTEARYLIQUE, PROPANEDIOL, 1,2 HEXANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, HUILE DE GRAINE DE PASSIFLORE, EAU DE FLEUR DE BLEUET, EXTRAIT DE FLEUR DE CERISIER AIGRE, EXTRAIT DE RACINE DE PIVOINE ARBUSTIVE, ACETATE DE TOCOPHEROL, TOCOPHEROL, COCO-GLYCERIDES HYDROGENES, GLUCOSIDE CETEARYLIQUE, ALCOOL CETYLIQUE, ALCOOL STEARYLIQUE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, BETAÏNE, HYDROXYDE DE SODIUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), HYALURONATE DE SODIUM, GLUCOSE, CHLORPHENESINE, BENZOATE DE SODIUM, SORBATE DE POTASSIUM <15999>

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 4ms
  • reviews, product

Vi er drevet af vores aldrig selvtilfredse indieånd, hvor himlen er grænsen. Denne tilgang er indledt af Lev og Alina og leves af hele organisationen. Vores ubegrænsede nysgerrighed fremmer vores søgen efter det ekstraordinære, hvad enten det er et øjebliks glæde i naturen eller en oplevelse af generøsitet i vores butikker. Hvor frisk går, følger skønhed. Vi er pionerer - i produkt, i erfaring, i kultur og i proces.