Flexfactor™ Curl Protection & Retention Primer Flexfactor™ Curl Protection & Retention Primer

Ny udvikling for ultimativ krøllefleksibilitet. Vores formler er udviklet af dermatologer, bakket op ... Læs mere
0 Meddelelse
Flexfactor™ - Curl Protection & Retention Primer

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

129,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

581587
 • tab description Beskrivelse

  Ny udvikling for ultimativ krøllefleksibilitet. Vores formler er udviklet af dermatologer, bakket op af videnskaben og godkendt af stylister.

  Flex din stil fra blowouts til fletninger til twist outs og tilbage til din naturlige struktur - samtidig med at du reducerer skader med op til 55 %! Denne varme- og UV-beskyttende letvægtsformel med Curl Memory Complex hjælper alle krølletyper med at komme tilbage til livet og hjælper med at forhindre skader fra børstning, friktion, manipulation og varme på op til 450 grader.

 • tab tips Anvendelse
  1. Ryst godt.
  2. Påfør jævnt på krøller i sektioner før styling.
  3. Brug på våde eller tørre krøller.
  4. Må ikke skylles.
  5. Kan også bruges før du sover eller bærer en hue.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ETHYLHEXYL OLIVATE, POLYSORBATE 20, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CETRIMONIUM CHLORIDE, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLUCOSAMINE HCL, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, LACTIC ACID, LACTOBACILLUS FERMENT, PANTHENOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SQUALANE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Cozy Getaway duft
  En varm, tropisk duft, der starter med noter af kokosnøddevand, Casaba Melon (en blanding af honningmelon og cantaloup), Gardenia-blade og bitter appelsin og slutter med varm rav og vaniljekorn.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 126ms
  • reviews, product

Vi var fri for barske ingredienser længe før det var buzzworthy, og vi gjorde det, fordi det var den rigtige ting at gøre for krøller. Alle vores produkter er inspireret af vores krøllesamfund og perfektioneret i vores saloner, altid lavet med nærende, fugtgivende ingredienser og designet til at imødekomme de unikke behov for enhver krølletype.