False Eyelashes False Eyelashes

NORVINA® False Eyelashes - Attention Norvina False Lashes er vipper af høj kvalitet, som er ... Læs mere
0 Meddelelse
False Eyelashes

Oh-My

129,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

557370

*Gælder til og med den 11. december ved køb over 200 kr og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sephora Favorites og Ilia. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  NORVINA® False Eyelashes - Attention
  Norvina False Lashes er vipper af høj kvalitet, som er behagelige at have på og som giver fantastisk effekt på vipperne. Vipperne er højkvalitets vipper, der på samme tid er super nemme og hurtige at påføre. De giver øget volume, længde og tykkelse til dit vippe look (brug af mascara er valgfrit). ‘Attention’ er en wispy strip, med syntetiske og naturlige vipper, som sidder i flere lag. Hårene på vipperne sidder på et fint bånd. Vipperne åbner øjet op, mens der bliver tilføjet længde og volume. Vipperne blender naturligt ind i din naturlige vippekant. Kan bruges op til 20 gange.

  Hvorfor du vil elske dem:
  Nemme at påføre og de sætter sig nænsomt og hurtigt til vippekanten (de bliver nemt en del af din faste beauty rutine)
  Lette og behagelige at have på, da de ikke tynger dine normale vipper
  Øger volume looket, men de giver også længde og tykkelse
  Er flatterende på alle øje former og til alle makeup looks
  Kommer i en æske, som holder vipperne friske og beskyttet i din makeup taske
  Syntetiske set, som indeholder premium kvalitets, vegan, syntetiske fibre
  Kan genbruges og kan bruges op til 20 gange, med den rette pleje
  Usynligt vippebånd
  Håndlavede
  Cruelty free

 • tab tips Anvendelse
  Prøv vipperne, før du anvender dem, for at sikre dig, at de passer til din øjenform. Hvis du ønsker at trimme vippelinjen, skal du trimme fra enden af vipperne med en saks, og trimme også det ekstra plastik i enderne.

  Læg en lille mængde lim på en tallerken. Lad limen blive klistret (ca. 1 minut). Dyp derefter frynserne i limen ved hjælp af en pincet og påfør limen på båndet på dine falske øjenvipper. Vent yderligere 30 sekunder. Hold dine vipper i midten af båndet og tryk forsigtigt mod midten af din øverste vippelinje. Tryk derefter kanterne af vippebåndet ned. Lad det tørre. For et mere naturligt look kan du forsigtigt klemme vippebåndet ved siden af din naturlige vippelinje.

  For at fjerne vipperne skal du bruge dine fingre til at trække forsigtigt i båndet fra det yderste hjørne mod midten. Pas på ikke at trække direkte i vipperne for at undgå, at de mister tråde. Undgå at røre ved dine naturlige vipper.

  Rengør dine falske øjenvipper straks efter brug. Fjern limen forsigtigt ved at massere vippebåndet let med fingerspidsen. For at fjerne overskydende lim, der måtte være tilbage på båndet, skal du først lægge vipperne på en flad overflade og derefter bruge en ren vatpind dyppet i en lille mængde micellært vand og tørre forsigtigt langs vippebåndet. Hvis der er lim langs din egen vippelinje, kan du bruge en ren vatpind dyppet i en lille mængde micellært vand og forsigtigt tørre den af.

  EKSEMPEL TIPS:
  For at forlænge levetiden for dine falske vipper skal du påføre mascara på dine naturlige vipper før du påfører dine falske vipper for at forhindre, at der kommer for meget produkt på dine falske vipper.
  Når du ikke bruger dine falske vipper, skal du pakke dem i deres etui for at beskytte dem og bevare den rette form.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Anastasia har været med til at revolutionere branchen takket være splinternye beautykategorier og skønhedsprodukter. Anastasia Beverly Hills er særligt kendt for sine fremragende produkter, der fremhæver øjenbrynene og øjenområdet via utrolige farvepaletter, der er med til at redesigne og definere de forskellige ansigtstræk.