Valuepack Pro Bond & Seal + Remover

3.0 1 anmeldelser
Valuepack Pro Bond & Seal + Remover
Pro-Bond & Seal er vores specialudviklet vippelim og forsegler, der sikrer, at dit vippelook holder ... Læs mere

259,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
717830
 • Beskrivelse
  Indeholder:

  Pro-Bond & Seal + Remover

  Pro-Bond & Seal er vores specialudviklet vippelim og forsegler, der sikrer, at dit vippelook holder i op til 7 dage. Pro-Remover - Opløser effektiv for en nem og skånsom aftagning.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • Ingredienser

Indeholder:

Pro-Bond & Seal + Remover

Pro-Bond & Seal er vores specialudviklet vippelim og forsegler, der sikrer, at dit vippelook holder i op til 7 dage. Pro-Remover - Opløser effektiv for en nem og skånsom aftagning.

1. Påfør et tyndt lag Pro Bond direkte under dine naturlige vipper, cirka 1-2 mm over den våde kant. Påfør produktet kun på den nederste 1/3 af dine naturlige vipper, og undgå at børste gennem vipperne, som du ville med mascara.

2. Derefter påfør dine Premium Clusters. Det er helt op til dig, om du begynder at påføre dem fra den indre eller ydre øjenkrog.

3. Placér Clusters under dine naturlige vipper, cirka 1-2 mm over den våde kant.

4. Pres forsigtigt vipperne sammen ved hjælp af vores specielt udviklede Pro Lash Applicator. Vi anbefaler at påføre let tryk i cirka 30 sekunder for at sikre optimal holdbarhed.

5. Endelig påfør et lag Pro Seal langs vippekanten for at fjerne den klæbrige fornemmelse og forlænge holdbarheden.

Sådan fjerner du dine Extended lashes:
Påfør Pro Remover på vipperne og vent i 30-60 sekunder. Fjern forsigtigt Clusters. Påfør derefter Pro Remover direkte på oversiden og undersiden af ​​dine naturlige øjenvipper og vent i 1-2 minutter. Bagefter børster du forsigtigt igennem dine naturlige vipper med en vippebørste for at fjerne eventuelt klæberester.

Undgå at lade vipperne komme i kontakt med vand i de første 6-8 timer efter påføring.

Værd at vide: Vores Pro Bond & Seal er designet til at give dig et holdbart, salonlignende look, der stadig er sikkert at bruge derhjemme. Når du er klar til at fjerne dine Clusters, må du aldrig skynde dig. Det er vigtigt at afsætte tilstrækkelig tid til fjernelsesprocessen og være tålmodig.

SEAL
AQUA, ACRYLATES / ETHYLHEXYL, ACRYLATE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL / ETHYLHEXYL, GLYCERIN, CAPRYLYL, GLYCOL / ETHYLHEXYL GLYCERIN

BOND
ACRYLATES COPOLYMER, AQUA, C/ 7726

REMOVER
MINERAL OIL, ISOPROPYL PALMITATE LAURYL MYRISTATE, LAURETH-4, ISODODECANE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 80, ETHYLHEXYL GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, GERANIUM OIL

Anmeldelser

Ress

Køn: Kvinde

02/04/2024

3/5
Spontan anmeldelse uden bekræftelse af køb

Funkar men inte lite lätt som jag trodde

Jag har hooded eyes så detta kan påverka min upplevelse med produkten. Fransarna sitter där som sitter men blev väldigt klibbiga då det var svårt att inte få bond på hela fransarna. Fick även bond på ögonlocket och nu har jag svarta fläckar som inte går bort. Samt på händerna. Har prövat att få bort dom men både smånk borttagning pch produktens remover. Men fransarna sitter isllafall :))

Oversæt med Google Vis originalen

Oprindeligt slået op på sephora.se

Var denne anmeldelse en hjælp?

Indberet

Rapporteret

Indberet Rapporteret
Oprindelsen til navnet 'DUFF' kommer fra det persiske sprog og er et kaldenavn for den glamourøse og attraktive kvinde, der ikke går på kompromis med kvaliteten og altid tilføjer lidt ekstra for at se endnu mere fantastisk ud.