DIOR

Fahrenheit Eau de Toilette til mænd Træagtige og læderagtige noter Fahrenheit Eau de Toilette til mænd Træagtige og læderagtige noter

En unik duft med en kombination af violet og læder. Fahrenheit blev født af det kunstneriske møde ... Læs mere
0 Meddelelse
Fahrenheit - Eau de Toilette til mænd - Træagtige og læderagtige noter

Rødt punkt

Produktet er ikke berettiget til aktuelle kampagner

 • 75 ml
  899.00 KR
  1.198,67 KR / 100ml
899,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

287952
 • tab description Beskrivelse

  En unik duft med en kombination af violet og læder.
  Fahrenheit blev født af det kunstneriske møde mellem Diorhuset og et maleri af en popkunstmester. Det er en duft, der bryder med tradition. En duft bygget på kontraster, en kombination af maskuline toner med en ny akkord fra violin. En unik signatur fyldt med kraft og langvarig mod.

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  287952
  #08175/A ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, EUGENOL, CITRONELLOL, CINNAMAL, METHYL 2-OCTYNOATE, GERANIOL, ISOEUGENOL, CI 19140 (YELLOW 5), TOCOPHEROL, CI 42090 (BLUE 1), CI 14700 (RED 4)

  ""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Noter af siciliansk mandarin
  Noter af violerakkord
  Noter af læder
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Da Christian Dior skabte sit modehus i 1946, forestillede han sig en ny femininitet - en komplet femininitet der intet ville mangle.

I dag omfavner Dior hele kvinden fra couture til accessories, fra duft til læbestift, helt til den strålende hud. Dior bringer den moderne kvindes skønhed frem med mere udstråling og glæde.