Euphoria Man Eau de toilette Euphoria Man Eau de toilette

Calvin Klein er et af verdens førende livsstilsbrands, og det er synonymt med en autentisk, moderne ... Læs mere
0 Meddelelse
Euphoria Man - Eau de toilette
529,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

144552

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

  • tab description Beskrivelse

    Calvin Klein er et af verdens førende livsstilsbrands, og det er synonymt med en autentisk, moderne og minimalistisk stil. Alt fra Calvin Klein – tøj, accessories, indretning – bliver tidløse klassikere. Brandets prisbelønnede dufte er ingen undtagelse. Calvin Kleins ikoniske dufte bliver ved med at sætte nye standarder for parfumeverdenen. Provokerende. Maskulin. Sexet. euphoria men inspirerer dig til at sprænge alle grænser og udleve dit mest intense begær. Denne friske orientalske duft kombinerer sprød og moderne friskhed og aromatiske krydderier med en sexet og fyldig signatur. euphoria men er inspireret af en mystisk og berusende tilstand af glæde og grænseløs passion.

    Duften åbner med en cocktail af ingefær og peber og får følgeskab af sort basilikum og cedertræsblade. Basenoten lokker med blødt ruskind, patchouli og rav. euphoria mens frække og samtidig sofistikerede duft afspejles i flakonens rene linjer og smukke kurver. Den tunge glasflakon er elegant og sexet og har en karakteristisk sølvramme og en rektangulær aluminiumshætte. Topnoter: Ingefær og peber Hjertenoter: Sort basilikum og cedertræsblade Basenoter: Patchouli og rav

  • tab tips Anvendelse
    Anbefalet brug:
    Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
    - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
    - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
    - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

    Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

    Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
  • tab ingredients Ingredienser
    Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
  • tab olfactory Duftnoter
    Peber- og ingefærcocktail, Rainwater Accord, Frosted Sudachi, Black Basil, Cedar Leaf, Hydroponic Sage, Velvety Suede, Bewitching Patchouli, Brazilian Sequoia, Solid Mineral Amber.
  • Bedømmelser
    • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
    • CLOUD, getReviews, 1ms
    • reviews, product

Ren, enkelt og moderne, det er hvad Calvin Klein gør bedst. Dette mærke er inspireret af Mennesket i ordets mest ædle betydning og baseret på kærlighedens universelle værdier og søgen efter evighed, flugt og fælles grundlag. Calvin Klein parfumer udgør to særskilte familier: Kollektionssortimentet er fyldt med romantik og forførelse, hvorimod CK parfumer er dufte, der kan bruges af begge køn.