Dual-Ended Brush #14 ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills Brush 14 – Dual-Ended Firm Detail Brush - er en vinklet brynbørste med faste ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 1ms
 • reviews, product
209,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

362203

*Gælder kun køb på Sephoras app til og med den 23. januar. Gælder ikke The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Selfless by Inkey List, Rare Beauty & Sisley Hair. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

*Gælder til og med den 13 januar eller så længe lager haves. Kun online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis den ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer

  Anastasia Beverly Hills Brush 14 – Dual-Ended Firm Detail Brush - er en vinklet brynbørste med faste, naturlige fibre, som er perfekt til at udfylde og lave detaljer i brynene. Den faste form gør børsten perfekt til at lave hårstrå sammen med DIPBROW® Pomade. Brug børstens spoolie til at blende produktet godt ud for et blødt og naturligt look.

  Hvorfor du vil elske produktet:
  Børsten har en perfekt størrelse til at lave fine, detaljerede hårstrå, som er helt fine og tynde. De naturlige fibre i børsten gør den også ideel til metalliske og duochrome farver.

 • tab tips Brugsanvisning
  Sådan påfører du: Brug enden med børstens spoolie til at børste øjenbrynets hår op ad. Dyp børstens vinklede ende i dit favorit cremede brynprodukt (fungerer bedst med DIPBROW® Pomade) og start med at definere brynets nederste kant. Børst derefter brynets hår nedad og fyld brynets hale i samme retning som hårene gror. Blend forsigtigt produktet ind i brynet med spoolien undervejs for et mere naturligt bryn look. Afslut ved at lave lette detaljer ved brynets start, som giver illusionen af små hårstrå.

  Pro tips:
  Brug ABH børste 14 til at lave fine, detaljerede hårstrå lignende streger i områder, hvor hårvæksten er sparsom.
  Brug ABH børste 14 til at lave et smoked eyeliner look, ved at fordele et mix af øjenskygge og Waterproof Crème Color langs vippekanten
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Anastasia har været med til at revolutionere branchen takket være splinternye beautykategorier og skønhedsprodukter. Anastasia Beverly Hills er særligt kendt for sine fremragende produkter, der fremhæver øjenbrynene og øjenområdet via utrolige farvepaletter, der er med til at redesigne og definere de forskellige ansigtstræk.