Drying Patch

0 anmeldelser
Drying Patch
Et klart selvklæbende plaster, der hjælper med at udjævne og udtørre irriterende problemer effektivt ... Læs mere

169,00 KR (1)

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
583739
 • Beskrivelse  Et klart selvklæbende plaster, der hjælper med at udjævne og udtørre irriterende problemer effektivt og hurtigt, samtidig med at huden beroliges. Formuleret med en afgiftende blanding af tea tree-ekstrakt og phytosphingosin sammen med beroligende niacinamid, C-vitamin og hyaluronsyre.

  Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

  Læs mere

 • Anvendelse

 • Ingredienser

 • Beskrivelse
 • Anvendelse
 • IngredienserEt klart selvklæbende plaster, der hjælper med at udjævne og udtørre irriterende problemer effektivt og hurtigt, samtidig med at huden beroliges. Formuleret med en afgiftende blanding af tea tree-ekstrakt og phytosphingosin sammen med beroligende niacinamid, C-vitamin og hyaluronsyre.

Vegan : Produkter fremstillet med ingredienser af naturlig oprindelse.

Anvendelse:
Opbevares et køligt, tørt sted.
Før påføring skal huden renses og tørres.
Påfør den klæbende side nedad på det berørte område. pres forsigtigt og lad plasteret forblive på plads hele dagen eller natten for at opnå optimale resultater.
Påfør ikke makeup eller andre aktuelle produkter over plasteret.
Brug IKKE på ødelagt hud.

ACRYLATES COPOLYMER, 1, 2-HEXANEDIOL, SODIUM POLYACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, WATER/AQUA, SALICYLIC ACID, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, LAURETH-7, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) EXTRACT, PHYTOSPHINGOSINE, MADECASSOSIDE.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Anmeldelser

Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

Mario Badescus hudpleje er kendt for personlig hudpleje og acnebehandling og hjælper tusindvis af kvinder og mænd i alle aldre i deres daglige kamp mod acne, rosacea, og aldrende hud. Naturlige ingredienser med avanceret effektiv teknologi, men skånsomme og enkle botaniske ingredienser, så der er noget til alle dine behov!