Don't Despair, Repair! Strength + Repair Value Set for Dry + Damaged Hair set Don't Despair, Repair! Strength + Repair Value Set for Dry + Damaged Hair set

Dette fordelagtige sæt indeholder vores super fugtgivende shampoo og balsam i almindelig størrelse ... Læs mere
0 Meddelelse
Don't Despair, Repair! - Strength + Repair Value Set for Dry + Damaged Hair set
529,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

584495
GOOD FOR

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Dette fordelagtige sæt indeholder vores super fugtgivende shampoo og balsam i almindelig størrelse samt vores prisbelønnede dybdekonditioneringsmaske, styrkende balsamolie og vores nye risvandsprotein-intensive styrkende og fugtgivende behandling i en luksusmini-størrelse, der arbejder sammen for at forvandle tørt og skadet hår.

  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR VEGAN
  Veganske produkter, uden ingredienser af animalsk oprindelse

 • tab tips Anvendelse
  Vores sæt indeholder vores Super Moisture Shampoo og Super Moisture Conditioner i fuld størrelse, deluxe miniudgaver af vores prisbelønnede Deep Conditioning Mask og Strengthening Treatment Oil samt vores nye MegaStrength+ intensive Rice Water Stregthening Treatment, der arbejder sammen for at forvandle tørt, skadet hår.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Den inspirerende Briogeo hårplejeserie, der passer til alle hårstrukturer, er designet ved hjælp af det bedste fra naturen for at imødekomme de forskellige behov i dit hår. Mærket tilbyder dig personlige løsninger til at bekæmpe krus, forbedre krøller, behandle hovedbundsproblemer, give volumen og glans til blødt hår samt sætte en stopper for skadet og træt hår.