Deluxe Eye Brush Set Deluxe Eye Brush Set

Sæt med otte professionelle make up-børster. De er skinnende gyldne og bløde at røre ved, men vær ... Læs mere
0 Meddelelse
Deluxe Eye Brush Set

8 pcs

629,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

613944

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Sæt med otte professionelle make up-børster. De er skinnende gyldne og bløde at røre ved, men vær opmærksom på, at de skaber skarpe looks. Stay sharp!

 • tab tips Anvendelse
  01 SOFT CREASE:
  Brug denne afrundede børste til at påføre og blande overgangsfarver på creasen og skabe et perfekt blendet og blødt look.

  02 EYESHADOW:
  Brug denne flade, men bløde børste på midten af dit låg for at pakke farven og give maksimal effekt. Dette er en perfekt børste til begyndere.

  03 PRECISE CREASE:
  Brug denne børste til at tilføje dybde og definition til creasen ved at lægge den ønskede farve i creasen, fungerer med pudder, flydende produkter og geler.

  04 LARGE BLENDER:
  Brug denne pensel til at skabe en naturlig gradient med et utal af forskellige farver på alle områder af øjnene. Kan også bruges til at påføre concealer.

  05 SMUDGER:
  Brug denne tætte børste til at udviske eyeliners (gel og pudder) på den øverste og nederste vippelinje. Den er perfekt til pigmenterede produkter, da den let fordeler og udvisker farverne.

  06 CUT CREASE:
  Brug denne afrundede, flade børste til at påføre primer til øjnene, concealer eller til at skabe præcise, skarpe crease-looks. Kan også bruges til at pakke glimmerpigmenter, da pigmenterne klæber fast til penslen uden at falde ud.

  07 WING LINER:
  Brug denne præcise, faste børste til at tegne dramatiske vinger eller endda blødere liners med pudder, flydende produkter og geler. Kan også bruges til at påføre bryngeler og skabe præcise hårlignende linjer.

  08 PENCIL:
  Brug denne faste, men alsidige børste til at blødgøre og udviske dine øjenlåg, eyeliner, crease og vippelinje, fremhæve de indre hjørner, brynbenet og selv den ydre kant af øjnene.
 • tab ingredients Ingredienser
  MATERIAL: ALUMINIUM + SYNTHETIC FIBRES

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 110ms
  • reviews, product
Historien om SWATI starter med, at to mennesker bliver forelsket. Vishal Nanda møder Swati Verma.Som alle store kærlighedshistorier overskrider det grænser. Vishal er en erfaren svensk iværksætter, Swati, en kendt makeupartist og influencer. Han er ramt af hendes udseende, og hvordan det ændrer sig med enhver stemning og lejlighed. Alligevel ligner hun altid sig selv. Bemærkelsesværdigt nok ser selv hendes øjne ud til at ændre sig. Han spørger. ”Farvede linser,” svarer hun smilende.