DIOR_224

Eyeliner Brush N°24 Eyeliner Brush N°24

Inspireret af makeupartisternes arbejde backstage under Diors modeshows, er Eyeliner Brush N° 24 ... Læs mere
0 Meddelelse
Eyeliner Brush - N°24
199,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

440705

*Gælder til og med den 11. december ved køb over 200 kr og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sephora Favorites og Ilia. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Inspireret af makeupartisternes arbejde backstage under Diors modeshows, er Eyeliner Brush N° 24 designet til en nem og præcis påføring. Penslen glider let over huden med præcis farve, og er perfekt til udtoning af eyeliner langs vippekanten. Penslen er perfekt til at forme og definere ​​øjnene. Perfekt størrelse, der gør det nemt at påføre og udtone farven. Den fine spids garanterer en præcis og professionel påføring: en tynd streg giver et mere naturligt look, mens en kraftigere streg skaber en mere intens og sofistikeret effekt. Den kompakte pensel består af fine, syntetiske fibre, der giver en fejlfri og kontrolleret påføring i ét strøg. Anbefales til: Løs og cremet eyeliner, voks samt øjenblyant eller kohl. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for at sikre optimal hygiejne og holde penslen ren og frisk.

 • tab tips Anvendelse
  Påfør en smule læbestift eller gloss, og brug spidsen af penslen til at definere læbernes kontur.
  Påfør og fordel herefter farven med den flade side af penslen.
  Du kan få læberne til at se fyldigere ud ved at påføre gloss midt på den nederste læbe, hvilket skaber en flot reflekterende lyseffekt.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product