ColorMotion+ Structure+ Mask ColorMotion+ Structure+ Mask

ColorMotion+ Structure+ masken er specielt designet til farvet hår. Den er formuleret med vores ... Hjælp til gavekort?
 (0)
ColorMotion+ - Structure+ Mask
219,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

584912
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  ColorMotion+ Structure+ masken er specielt designet til farvet hår. Den er formuleret med vores WellaPlex-bindemiddel og hjælper med at genopbygge hårets bindinger og styrke hårets struktur. Resultat : op til 8 ugers farvebeskyttelse og stærkere hår(1).

  Brug denne maske i forbindelse med andre ColorMotion+ produkter fra mærket Wella Professionals for at opnå mere intense resultater.

  ColorMotion+-serien er formuleret med vores WellaPlex-bindemiddel og er designet til at opfylde de 3 vigtigste behov hos farvet hår: farvebeskyttelse, strålende glans og styrke(1).

  (1)med brug af Structure+ masken vs. ingen behandling

  "

 • tab tips Anvendelse
  Påfør på fugtigt, vasket hår. Lad det virke i 5 minutter, og skyl derefter grundigt ud.
 • tab composition Stjerne ingredienser
  ColorMotion+-serien er formuleret med vores WellaPlex-omstruktureringsmiddel og fremmer genopbygningen af hårfibrene og styrker hårets struktur.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, QUATERNIUM-80, PANTHENOL, METHYLPARABEN, PARFUM/FRAGRANCE, TRIDECETH-12, PHENOXYETHANOL, ALANINE, HISTIDINE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, BHT, SORBIC ACID

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Wella Professionals, verdens førende mærke inden for salonfarver og ekspert i professionel hårpleje, er anerkendt for sit ikoniske produktudvalg med højtydende formler, der imødekommer alle hårbehov. I over 140 år har mærket været dedikeret til at forvandle hårkvaliteten til smukt hår, der positivt ændrer dit udseende og din følelse. De professionelle hårplejeserier er udviklet med de mest avancerede teknologier til at dække alle dine behov, fra farvepleje og hårreparationer til næring og glans.