SEPHO

Colorful Blush Powder blush Colorful Blush Powder blush

En intenst farvet Colourful Blush Powder Blush med en superfin konsistens. Tekstur: Kompakt pudder. ... Læs mere
0 Meddelelse
Colorful Blush - Powder blush

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

119,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

528453
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  En intenst farvet Colourful Blush Powder Blush med en superfin konsistens.
  Tekstur: Kompakt pudder.
  Dækning: Kan opbygges, mild til høj pigmentering.
  Mat eller skinnende.
  Hudtype: Tør, normal, fedtet.

  En blush, der giver din ansigtsmakeup et boost
  Colourful Blush afslører hele kraften i sin farve fra første strøg. Med sin ekstra fine og lette pudderfilm giver denne blush en intens og opbyggelig farve.

  Den er let at bruge og påføre og har en silkeagtig konsistens, der smelter problemfrit ind i huden for at sikre et naturligt og farverigt resultat. Blush'en findes i levende nuancer med matte og skinnende finish, der øjeblikkeligt vækker alle hudtoner.

  Nyd en genopfrisket kompleksitet hele dagen lang
  Når den smelter ind i huden, booster Colorful Blush hudens friskhed og udstråling. Den får en øjeblikkelig sund glød, og kinderne virker fyldige. Dens langtidsholdbare formel garanterer, at farven forbliver smuk og ægte hele dagen lang.

  FARVER TIL KINDERNE OG TIL ØJENE
  Sephora Collection har fundet på en formel, der kan påføres både på kinder og øjne for at skabe endnu mere farverige looks! Du kan tage denne blush med dig, uanset hvor du går hen for at fremhæve farven på dine kindben eller give dine øjne et pikant look.

  Er du i humør til endnu mere farve? Vov at lægge forskellige nuancer i lag, som du kan blande og matche for at maksimere deres effekt og skabe din egen tilpassede blush-farve. Og for at få en ekstra dosis glitter kan du kombinere din blush med Colourful Luminizer for at give endnu mere udstråling til farven.

  Den ekstra bonus?
  Denne blush er fremstillet i Frankrig. Dens farvede kompaktpakke indeholder et lommespejl, og dens formel er vegansk (fri for ingredienser af animalsk oprindelse).

 • tab tips Anvendelse

  Hvordan skal du påføre BLUSH?
  For perfekt påføring skal du bruge blush med blushbørste 04. For at garantere et endnu mere holdbart resultat skal du afslutte med et par pump af makeup setting spray.

  Vil du skabe et solkysset look? Start med at sprede lidt farve langs toppen af dit kindben. Uden at løfte børsten, stryg den hen over din næseryg til dit andet kindben. Den linje, du har trukket, skal være nogenlunde parallel med jorden. Blend ud for at få en mere naturlig finish.

  Vil du have en løftende effekt? Start midt på din kind, i højde med iris. Du vil helst undgå at farve æblet på din kind. Forlæng den til tindingen med en opadgående bevægelse.

 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Sephora Collection er innovative produkter og fremgangsmåder inden for makeup, accessories, bad og plejeprodukter. Det er spændende produkter som er på forkant med udviklingen inden for alt beauty, og der er altid tale om kvalitetsvarer.