Code Le Parfum Code Le Parfum

Giorgio Armani præsenterer ARMANI CODE PARFUM, den nye parfume til mænd med aromatiske og træagtige ... Læs mere
0 Meddelelse
Code Le Parfum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

759,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

616702
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan

  Giorgio Armani præsenterer ARMANI CODE PARFUM, den nye parfume til mænd med aromatiske og træagtige noter, der giver et kraftfuldt og sensuelt duftspor. 


  For at skabe den nye ARMANI CODE-duft blev Armani inspireret af nutidens mænd i al deres mangfoldighed. Mænd, der er frie til at udtrykke en mere autentisk maskulinitet og til at være mere i harmoni med deres følelser. Disse nye koder er udtryk for det, der altid har været Giorgio Armanis vision: en følsom og nuanceret maskulinitet.


  Mesterparfumeur Antoine Maisondieu har omsat denne vision i ARMANI CODE PARFUM. En usædvanlig og miljøvenlig duft, der favoriserer værdifulde ingredienser af naturlig oprindelse og fra bæredygtige kilder.

  I topnoten giver bergamot, der stammer fra Calabrien i Italien, en lys og levende friskhed.  

  I mellemnoten skaber iris en ædel og elegant aromatisk og blomstret signatur. 

  I basenoten afslører tonkabønne absolutte et kraftfuldt og sensuelt spor. 


  Den nye flaske af ARMANI CODE PARFUM udtrykker en moderne vision af luksus. Den er intens sort, har en firkantet og afrundet form og en slank glasfod. Det magnetiske låg med Giorgio Armanis monogram lukker flasken med en enkelt bevægelse. Under den fanger en sølvplade lyset og giver en sofistikeret kontrast. 

  I tråd med Giorgio Armanis løbende engagement i bæredygtig udvikling kan den miljørigtige ARMANI CODE PARFUM-flaske genopfyldes på alle formater takket være 150 ml refill.  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse

  Sprøjt ARMANI CODE PARFUM 20 cm fra dine pulspunkter: nakke, håndled, underarme og bag ørerne.

 • tab more info Yderligere information

  ARMANI CODE PARFUM fornyer kodekserne for luksusforbrug ved at sætte planeten i centrum for sit design. For at bidrage til brandets mål om at bekæmpe klimaforandringer foretrækker Giorgio Armani ingredienser af naturlig oprindelse fra bæredygtige kilder og støtter programmer til bevarelse af skove. 

  Den genopfyldelige flaske er designet til at holde længe. Takket være det praktiske system er det nemt at genopfylde 75 ml sprayflasken uden tragt. Du skal blot vende refillflasken på hovedet for at hælde duften i den originale flaske uden at miste en eneste dråbe. Ved at genopfylde en ARMANI CODE PARFUM 75 ml flaske spares 38 % glas og 67 % metal*.

  Denne økologiske tilgang viser følsomhed over for morgendagens udfordringer. ARMANI CODE PARFUM er designet til mennesker, der er bevidste om deres ansvar over for planeten.

  *Sammenlignet med tre ARMANI CODE PARFUM 75 ml flasker

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL ALCOHOL.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnote : Bergamot
  Bundnote : Tonka bønne
  Hjerte note : Iris
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Inspireret af naturens elementer, er Giorgio Armani duftene et eksempel på usynlig elegance. Et symbol på perfektion og harmoni. Fra en omhyggelig blanding af de smukkeste råvarer skaber Giorgio Armani parfumer, der er tidløse og levende, men alligevel flydende og enkle, ligesom hans modedesign. Påfør din Armani parfume på indersiden af dine albuer, håndled og bag dine ører for en smuk, langvarig duft.