Cluster Flair

0 anmeldelser
Cluster Flair
129,00 KR (1)
Cluster. Nem at påføre. En must have. Dette er den optimale vippe til enhver lejlighed! Sørg altid ... Læs mere

129,00 KR (1)
Online Only

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
560498

*Gælder til og med d. 10. december på produkter på siden www.sephora.dk/weekend-deal/ med koden DEAL20. Så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

 • tab description Beskrivelse

  Cluster. Nem at påføre. En must have.
  Dette er den optimale vippe til enhver lejlighed! Sørg altid for du har disse vipper i din makeup taske, du vil takke os senere. Perfekt form i enkelt-, dobbelt og tredobbelt klynger i forskellige længder, så du kan skabe dit eget unikke look. Vores klynger gør det meget lettere og hurtigere at påføre, det perfekte valg for begyndere. Påfør individuelle vipper på den yderste kant af vippelinjen for et naturligt look. For et mere intenst blik påfør vipper langs hele vipperne linjen. Du kan endda bære dem i 2-3 dage uden at fjerne dem.

  Kort: 7 mm
  Medium: 10 mm
  Lang: 12 mm
  Farve: Sort

 • tab tips Anvendelse
  Påfør lim på din hånd.
  2. Saml den enkelte vippe op med en pincet og dyp i limen.
  3. Fastgør vippen så tæt på dine egne vipper som muligt.
 • Anmeldelser

  Betingelser for offentliggørelse af anmeldelser

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.

Elsket af makeupartister over hele verden. Sweed er kendt for sine veganske og rene produkter med professionel ydeevne. Sweed er en pioner inden for øjenkategorien med populære og prisbelønnede mascaraer og øjenvippevækstserum, der er fri for prostaglandiner. "The Signature No-lash lash" er en fast bestanddel i enhver makeupartists kit.

Efter mange års hårdt arbejde som makeupartist ønskede grundlæggeren Gabriella Elio at skabe innovative produkter, som hun følte manglede på markedet for at opnå sin karakteristiske og tidløse "no makeup-makeup"-stil. Efter mange års grundig research blev Sweed født, og kollektionen er nu udvidet med nye makeup-produkter. Gabriellas motto er "se ud som dig selv efter 2 ugers ferie - glødende hud, frodige vipper og fuld af liv."

Sweed er et vegansk og dyrevenligt mærke, der redder en havskildpadde for hver solgt mascara..