Cluster 3D Medium Cluster 3D Medium

Wispy. Fluffy. Ultra glamourøs. Let at bruge. Disse ultra glamourøse og fluffy 3D-cluster lashes ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Cluster 3D Medium

33 g

179,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

617356
 • tab description Beskrivelse

  Wispy. Fluffy. Ultra glamourøs. Let at bruge.
  Disse ultra glamourøse og fluffy 3D-cluster lashes skaber et voluminøst vippe-look og leveres med et tyndt bånd, så du kan designe dit eget look og opnå et glamourøst og defineret vippe-look. Brug de kortere vipper til at give volumen langs hele vippelinjen, eller anvend de længere vipper i det yderste øjenkrog for at fremhæve din øjenform.

  Disse clusters er utroligt nemme at bruge for en fejlfri påføring hver gang.

  Stk: 12 clusters
  Længde: 6 stk. i 10mm + 6 stk. i 12mm
  Farve: Sort

 • tab tips Anvendelse
  Sådan anvender du dem: 1:
  1. Påfør lim på din hånd.
  2. Fjern dem forsigtigt med en pincet fra basen af vippelinjen og dyp dem i limen. Pas på ikke at knække vipperne, og hvis du gør det, er det fint at påføre hvert hår separat.
  3. Påfør så tæt som muligt på dine egne vipper.

  Limen købes separat.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 133ms
  • reviews, product
Sweed er her for at opgradere dit lash-game. Da Sweed blev grundlagt, var deres vision at tilbyde de bedste falske øjenvipper i verden. Let som en fjer og behagelig at have på. De er stadig her for at give dig de smukkeste og naturligt flotte falske øjenvipper af høj kvalitet, men i dag kan de stolt sige, at de har udvidet deres kollektion med yderligere innovative øjenprodukter.