Clarifying Cleansing Oil Clarifying Cleansing Oil

”Nogle gange opfører min hud sig ikke, som jeg ønsker det. Udbrud, bumser og tilstoppede porer kan ... Læs mere
0 Meddelelse
Clarifying Cleansing Oil

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

450,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

440517
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  ”Nogle gange opfører min hud sig ikke, som jeg ønsker det. Udbrud, bumser og tilstoppede porer kan ske for os alle. Clarifying Cleansing Oil fjerner urenheder og efterlader min hud med en følelse af at være ekstra ren og i balance igen.” – Arabella Presto

  Votarys intelligent formulerede løsning til uren problemhud. Hvis din hud er uren, er det bedste, du kan gøre, at holde den virkelig ren og modstå fristelsen til at udtørre den. En renserutine med olie er bedst, fordi den holder din hud grundigt ren og balanceret uden at gøre den tør og stram.

  Votary Clarifying Cleansing Oil fugter og beroliger huden, hvilket forbedrer restitutionstiden for urenheder. I denne formel exfolierer let og ikke-tilstoppende risklidolie forsigtigt, mens havreolie beroliger. Rosmarin og bergamotte renser og løfter urenheder fra dybden. Fersken og jojoba virker helende. Som et resultat bliver din hud ikke fristet til at producere overdreven talg, der kan gøre den overbelastet og øm. I stedet føles huden ren, blød, beroliget og sund.

 • tab tips Anvendelse
  Fordel 2 til 3 pump olie i håndfladerne og masser olien på dit ansigt.
  Start med dine kinder, derefter næse, mund og kæbelinje og til sidst området omkring dine øjne.
  Fugt ansigtet med varmt vand, og fortsæt med at massere olien ind huden og øjenvipper. Og nu kommer den absolut afgørende del.
  Tag en ren vaskeklud og blødgør den i varmt vand. Læg vaskekluden over dit ansigt og lad dampen trænge ind i dine porer. Tør derefter forsigtigt alt væk. Gentag om nødvendigt.
  Afslutningsvis kan du skylle dit ansigt med koldt vand og tørre det med et rent håndklæde.
  Brug en ren vaskeklud hver dag, og vask den ved 60 grader for at eliminere bakterier
 • tab more info Yderligere information
  Rosmarinolie reducerer inflammation i huden og efterlader teinten med en ensartet glød. Bergamotolie besidder antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber for at bekæmpe bumser og urenheder. For at forhindre udtørring af huden, er formlen beriget med havreolie, der tilfører huden fugt og næring.
 • tab ingredients Ingredienser
  VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, PRUNUS PERSICA (PEACH) KERNEL OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, CITRUS BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,TOCOPHEROL, LIMONENE+, LINALOOL+, LINALYL ACETATE+, PINENES+, CAMPHOR+, +NATURALLY OCCURS IN ESSENTIAL OILS

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 150ms
  • reviews, product
Votary begyndte ved makeup-artist, Arabella Prestons køkkenbord. Arabella begyndte at blande rene planteolier for at rense både sin egen hud samt sine højt profilerede klienter. Begejstret for den transformerende kraft af de rensende ansigtsolier hun lavede, gik hun sammen med en ven og iværksætter, Charlotte Semler, for at skabe Votary.

Smuk hud begynder med helt ren hud, og derfor er Votary-rensningsrutinen kernen i alt, hvad vi gør. Vi er passionerede omkring kraften fra planteolier og botaniske aktive stoffer for at give dig sund hud, uanset din alder.