Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette

Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette er et udtryk for en kvindelighed, der er mere fri og selvsikker ... Læs mere
4.0 553 Meddelelse
Chloé Rose Tangerine - Eau de Toilette

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

 • 30 ml
  489.00 KR
  1.630,00 KR / 100ml
 • 50 ml
  699.00 KR
  1.398,00 KR / 100ml
 • 75 ml
  795.00 KR
  1.060,00 KR / 100ml
699,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

528753
 • tab description Beskrivelse

  Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette er et udtryk for en kvindelighed, der er mere fri og selvsikker end nogensinde før.

  Duften indeholder Chloés ikoniske duftnote: En klar og strålende rosennote, som i Rose Tangerine får et uventet, frugtigt strejf: Frisk, solmoden mandarin giver duften udstråling, mens solbær fremhæver parfumens karakter. I bundnoten finder du cedertræ og hvid amber, der giver en elegant og moderne afrunding.

  Topnote: Mandarin essence
  Hjertenote: Solbær
  Bundnote: Rose

 • tab tips Anvendelse
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OCTOCRYLENE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL, ALCOHOL, EUGENOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRONELLOL, FARNESOL, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090).""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Topnoter : Mandarinessens
  . Hjertenoter : Rose Absolute
  . Basenoter : Solbær
 • Duftnoter
  Se kundernes bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

En flæse af solreflekterende muslin. Bare fødder som gå frem igennem det høje græs. Hud som lyser op ved skæret af solopgangen. Dette er begyndelsen af et nyt kapitel i historien om Chloé-parfume. Et pust af et vindstød. Chloés distinktiv og overraskende moderne lille søster udstråler en usædvanlig elegance. Hendes spontane sorgløs femintet er essensen af frihed. Eau de Chloé er klar til at flyve.