Celestial Black Diamond Eye Cream 111 SKIN

Celestial Black Diamond Eye Cream er udviklet til at målrette mod mere avancerede tegn på ældning og ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 1ms
 • reviews, product
1.479,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

519456
ONLINE ONLY

*Gælder til og med den 13 januar eller så længe lager haves. Kun online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis den ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer

  Celestial Black Diamond Eye Cream er udviklet til at målrette mod mere avancerede tegn på ældning og arbejder på at stramme, definere, lysne det sarte øjenområde ved hjælp af sorte diamantpartikler for at sikre, at ingredienserne absorberes effektivt.

  Formlen er målrettet mod mørke rande og misfarvning, samtidig med at den fremmer fastere følelse og glattere hud og reparerer synlige skader; resultatet er en lysere, yngre, og genoplivet hud under øjet.

 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA / WATER / EAU, MYRISTATE D’ISOPROPYLE, PEG-100 STÉARATE, HUILE DE PALME HYDROGÉNÉE, HUILE DE RICIN HYDROGÉNÉE PEG-40, GLYCÉRINE, ALCOOL CÉTÉARYLIQUE, STÉARATE DE GLYCÉROL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOOL BENZYLIQUE, ACÉTYLE HEXAPEPTIDE-8, CAPRYLYL GLYCOL, HUILE DU FRUIT DE L’OLEA EUROPAEA (OLIVE), HUILE D’ORYZA SATIVA BRAN (RIZ), OXYDE DE ZINC, HYALURONATE DE SODIUM, EXTRAIT DE GRAINE D’AESCULUS HIPPOCASTANUM (MARRON), POLYSORBATE 20, RETINYL PALMITATE, TOCOPHÉROL, ACIDE LINOLÉIQUE, GOMME XANTHANE, EXTRAIT DE RACINE DE GLYCYRRHIZA GLABRA (RÉGLISSE), HUILE DE NOYAU DE PRUNUS ARMENIACA (ABRICOT), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ACÉTYLCYSTÉINE, EXTRAIT DE CENTELLA ASIATICA (HERBE DU TIGRE), ACIDE TANNIQUE, POUDRE DE DIAMANT, PARFUM.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product
111SKIN, af den verdensberømte plastikkirurg Harley Street, Dr. Yannis Alexandrides, er hurtigt blevet en favorit blandt hudplejeentusiaster for berømtheder (fra Priyanka Chopra til Margot Robbie), skønhedsredaktører og ekspertkunder. 111SKIN, formuleret som svar på reelle kundeproblemer, er en blanding af kirurgisk viden, innovative ingredienser og medicinsk inspirerede metoder.