Calm-Essentiel Soothing emulsion Calm-Essentiel Soothing emulsion

En blød og rig ansigtsemulsion, som øjeblikkeligt beroliger, fugter og giver komfort til hud, der ... Læs mere
0 Meddelelse
Calm-Essentiel - Soothing emulsion

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

399,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

541490
GOOD FOR
 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan


  En blød og rig ansigtsemulsion, som øjeblikkeligt beroliger, fugter og giver komfort til hud, der er sart og svækket. Dæmper følelsen af stram og kløende hud, styrker huden og giver øget komfort. Har få ingredienser, så der opnås optimal tolerance, og kan bruges både om dagen og natten. Den diskrete og beroligende musk-blomsterduft er særligt udviklet til sart hud. Calm-Essentiel-serien henvender sig til alle kvinder med sart hud, som ønsker hudpleje, der beroliger stram hud og beskytter den. 96% naturlige ingredienser. Økologisk kransburre beskytter mod forurening, og økologisk kameliaolie giver næring. Muskatelsalvie beskytter hudens sanseceller og beroliger. Vegetabilsk squalane styrker og beskytter huden.
  ● Beroliger
  ● Fugter
  ● Beskytter
  ● Styrker

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser.

 • tab tips Anvendelse
  N/A
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, DIISOPROPYL SEBACATE, PROPANEDIOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SQUALANE, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SCLAREOLIDE, DISODIUM EDTA, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, TROMETHAMINE [V3667A]

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 137ms
  • reviews, product

Clarins blev grundlagt i 1954 af Jacques Courtin-Clarins ud fra to principper: lytte til kvinders behov og kærlighed til naturen.
Kvinder: forstå deres behov og skabe smukke løsninger.
Naturen: fordi den inspirerer vores forskning, sætter gang i innovationen og giver os plantebaserede ingredienser, der gør vores formler kvalitative og effektive.
Det er de samme principper, der vejleder os i dag. De er overleveret fra den ene generation til den næste, hvilket gør Clarins til en miljøvenlig virksomhed, med en mission og drevet af en langsigtet vision om at gøre mere, gøre det bedre og nyde at gøre det.