Blossom Shampoo Blossom Shampoo

Eksklusiv plejende shampoo fra Rudolph Care med udtræk fra økologiske bær og blomster, som styrker h ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Blossom - Shampoo
275,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

549203
 • tab description Beskrivelse

  Eksklusiv plejende shampoo fra Rudolph Care med udtræk fra økologiske bær og blomster, som styrker håret og gør det smukt og glansfuldt. Blossom Shampoo giver et blødt skum og har milde duftnoter af hindbær og viol.
  Plejende ingredienser som morgenfrue, hvedeprotein og aloe vera genopbygger håret og stimulerer hovedbunden. Blossom Shampoo er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder

  Morgenfrue – Er i familie med solsikken og har evnen til at opfange styrke og varme fra solen. Desuden består morgenfrue af molekyler, der beskytter mod nedbrydning, udtørring og beskadigelse af håret. Har en rensende effekt og virker lindrende på hovedbunden.

  Hybenrose – Er rig på C-vitamin og har en reparerende virkning på håret. Indeholder linolsyre og linolensyre, som giver fugt til håret.

  Hindbærekstrakt – Indeholder forskellige frugtsyrer, pektin, flavoner og C-vitamin. Har en særlig fugtgivende egenskab og dufter dejligt. I hovedbunden er hindbær med til at øge hudens elasticitet og kan også virke fremmende på hårvæksten. Har antibakterielle egenskaber og hjælper mod tør og irriteret hovedbund ved at pleje, fugte og berolige.

  Hvedeprotein – Genopbygger tørt og ødelagt hår. Har en blødgørende effekt, giver glans, smidighed og styrke, så håret ikke knækker nemt. Har er særlig evne til at bevare fugt, selv om produktet vaskes ud af håret igen.

 • tab tips Anvendelse
  Fordel en lille mængde Blossom Shampoo i vådt hår og massér blidt. En grundig massage af hovedbunden sætter gang i blodcirkulationen og kan hjælpe med at bringe hovedbunden i balance. Lad gerne det bløde skum virke i håret 1-3 minutter. Skyl håret grundigt. Gentag efter behov – hvis du bruger mange stylingprodukter eller har meget kraftigt hår, kan to hårvaske være nødvendigt.

  Afslut med Forever Soft Conditioner Limited Edition for optimal pleje og blødhed.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Rudolph-serien er skønhedsprodukter til dig, der vil forkæle din hud med god samvittighed – uden at gå på kompromis med lækkerhed og effekt.