Bloom For Her Eau de Parfum Intense

0 Anmeldelser
Bloom For Her - Eau de Parfum Intense
Gucci Bloom drømmehaven blev lanceret med den originale Gucci Bloom Eau de Parfum til kvinder, som ... Læs mere
Red dot
Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner
899,00 KR
1.798,00 KR / 100ml

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

Shop nu. Betal om 30 dage

 • Klarna faktura

Sikker betaling

 • visa
 • mastercard
653138
NYHED
 • tab description Beskrivelse

  Gucci Bloom drømmehaven blev lanceret med den originale Gucci Bloom Eau de Parfum til kvinder, som bragte en ny vision af kvindelighed og ubarmhjertig autenticitet med sig.

  Gucci Bloom Eau de Parfum Intense, blandet af Master Perfumer Alberto Morillas, er en vanedannende dyb blomsterduft, der dufter guddommeligt, og som væver signaturen af jasminknoppekstrakt og tuberose ind i en legemlig essens. Eau de Parfum Intense udvider sig naturligt til sit fulde vitale og hypnotiserende udtryk og blomstrer ligesom den person, der bærer den.

  En natlig fortryllelse til at vække magien i dit indre selv. Gucci Bloom Eau de Parfum Intense aftapper den feminine kraft af kreativitet og afslører den mest fortryllende destillation i Gucci Bloom-haven hidtil. Dens inspirerede duft intensiverer Gucci Bloom's hvide blomsterblanding med ekstra sensualitet, en go-to parfume til enhver lejlighed.
  FLASKEN
  Den karakteristiske firkantede flaske, som indeholder denne Eau de Parfum Intense, er udsmykket med et rødt Toile de Jouy Herbarium Gucci-tryk, der udstråler kreativ kraft og fed lysstyrke.

 • tab olfactory Duftnoter
  DUFTEN
  En strålende topnote af appelsinblomstabsolut åbner formularen, mens dens blomstrende hjerte af jasmin-sambac og tuberose udfolder sig med Lady of the Night - en natblomstrende blomst, der forstærker den berusende buket. Grundet i en base af Patchouli Essence og Crystal Moss Accord, fremkalder essensen af denne Gucci-duft dyb perception og giver ekko med en sensuel duft, en fantastisk duft, der helt sikkert vil tiltrække masser af komplimenter.
 • Anmeldelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, AMYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ISOEUGENOL, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL.

Gucci Imperiet er født i 1930'erne takket være en mands vision: Guccio Gucci. Han åbnede sin første butik i Firenze, blev internationalt berømt som en trendsetter og skabte med tiden en luksuriøs, sexet og moderne arv. Mærket udvidede sig til parfumeverdenen i 1970 og har lige siden skabt sensuelle og karismatiske dufte.