Blendercleanser® Solid® Blendercleanser® Solid®

Rejsevenlig sæbe perfekt til rengøring af beautyblender og børster Hvad det gør: Denne sæbe ... Læs mere
0 Meddelelse
Blendercleanser® - Solid®
159,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

403490

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Rejsevenlig sæbe perfekt til rengøring af beautyblender og børster

  Hvad det gør:
  Denne sæbe fjerner overskydende makeup, snavs og olie fra blendere og børster. Hurtig, nem, effektiv og perfekt til alle på farten!

  Hvad du ellers har brug for at vide:
  Denne sæbe understøtter beautyblenderens integritet da det fjerner overskydende makeup rester, og denne sæbe er udviklet specielt til beautyblenderens eksklusive materiale.

  Udviklet uden sulfater, parabener, phthalater eller duft.

 • tab tips Anvendelse
  bland. rens. gentag

  1: Tryk svampen mod en sæbe, indtil den skummer. Ved at trykke svampen mod sæben presses ilten ud af svampen, så rengøringsmidlet kan trænge ind.

  2: Tryk blenderen gentagne gange mod silikonepladen, så sæben går ind, og makeupen presses ud. Du kan selvfølgelig også bruge silikonepladen til at vaske dine makeupbørster. Pres beautyblenderen eller makeupbørsten ud og skyl igen for at fjerne rensemiddel eller overskydende vand.

  3: Lad beautyblenderen tørre på et rent, velventileret sted og genbrug den derefter.

  Beautyblendere har brug for lys og luft for at undgå skimmelsvamp. Fugtige beautyblendere bør aldrig opbevares i lukkede kosmetikposer, skuffer eller andre lukkede rum. Brug låget på pakken som en tørresokkel, som blenderen kan tørre på. Lad blenderrenseren tørre, indtil den hærder på silikonepladen.
 • tab ingredients Ingredienser
  Palmate de sodium, huile de palmiste saponifiée, eau (aqua), glycérine, acide de noix de coco, Dioxyde de titane (CI77891), acide palmitique, chlorure de sodium, tetrasodium glutamate diacetate EDTA, tetrasodium etidronate, poudre d'aloés barbadensis, maltodextrine  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product

Eftertragtet af professionelle makeupartister og millioner af makeupfans i hele verden! Beauty blenderen er udviklet af makeupartist Rea Ann Silva, i 2002, og det har revolutioneret måden, hvorpå makeup påføres. beautyblender holder på vand, ikke på makeup, og fordeler og blender creme, pudder eller flydende produkter på huden – uden linjer. Du kan fugte, klemme, fjedre dig til fejlfri makeup!