Beauty Collagen 60 Capsules

Wellexir Beauty Collagen, er et kosttilskud specielt udviklet til at styrke og vedligeholde din hud ... Læs mere
(0)
349,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

545157

*Gælder kun i appen til og med den 23. maj eller så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab description Beskrivelse

  Wellexir Beauty Collagen, er et kosttilskud specielt udviklet til at styrke og vedligeholde din hud og dit hår med disse simple kapsler, der er sprængfuld med vitaminer, mineraler og ingredienser, som har en dokumenteret virkning på dit immunforsvar.

  Kollagen findes naturligt i vores hud, og er med til at holde huden fyldig og uden fine linjer. Efter vi fylder 25 reduceres vores kollagenproduktion, og tegn på aldring bliver synlige. Derfor er dette tilskud perfekt, da aktive ingredienser som biotin, vitamin C og hyaluronsyre sammen med kollagen hjælper med at vedligeholde din hud.

  Hyaluronsyre giver din hud intens fugt, da kan kan binde vand til huden 1000 gange sin egen vægt. Dette fylder dine celler, og hjælper med at give din hud fylde og pleje. Hertil hjælper vitamin C med normal kollagendannelse, hvor biotin bidrager til vedligeholdelse af normal hår og hud.

 • tab ingredients Ingredienser
  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 136ms
  • reviews, product
WELLEXIR tilbyder 4 unikke varianter af Boost Bubbles (brusetabletter), som hver indeholder en særlig sundhedsfremmende kombination af vitaminer, mineraler, enzymer, m.m. Modsat køb af dyre læskedrikke og i plastikflasker, opfordrer vi til brug af WELLEXIR Bubbles i din genanvendlige drikkedunk, for reducere brugen af ​​plastflasker.