Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum

Carolina Herrera eau de parfum for mænd, BAD BOY Le Parfum omdefinerer den ikoniske BAD BOY-parfume ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Bad Boy Le Parfum - Eau de Parfum
815,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

542353
 • tab description Beskrivelse

  Carolina Herrera eau de parfum for mænd, BAD BOY Le Parfum omdefinerer den ikoniske BAD BOY-parfume med en elektrificerende ny formel, der er dristigere end nogensinde før.
  Autentisk og mystisk, BAD BOY-parfume med citrusduft beviser, at reglerne er brudt med en overraskende olfaktiv blanding af hamp og læder.
  En af de bedste dufte til mænd, Carolina Herrera eau de parfum leverer en modig og overraskende olfaktiv oplevelse.
  Energiserende topnoter af grapefrugt og elektrificerende hamp fører til krydrede og aromatiske noter af sort peber og geranium.
  BAD BOY-parfumens base løfter sløret for en sidste overraskelse med noter af varmt, sensuelt læder og træduftende vetiver.

 • tab ingredients Ingredienser
  Alcool dénaturé., parfum (fragrance), aqua (eau), limonène, coumarin, linalool, Salicylate de benzyle, alpha-isomethyl ionone, citronellol, butyl methoxydibenzoylmethane, citral, alcool benzylique, géraniol, cinnamal, eugénol.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Top Notes: Grapefrugt og hamp
  Heart Notes: Sort peber og geranium
  Base Notes: Læder og vetiver
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Carolina Herrera og House of Herrera lancerede sin første parfume i 1988 og har siden skabt dufte og mode som definerer en ubesværet elegance og sofistikation, som smukt repræsenterer New York’er stilen. Den evige summen fra New York’s gader, en glitrende energi som man næsten kan tage og føle på – Carolina Herrera New York er et modehus lig med styrke, selvsikkerhed og kvinder med en umådelig tidløs stil.