Bad Boy Cobalt Eau de parfum Bad Boy Cobalt Eau de parfum

BAD BOY Cobalt fra Carolina Herrera er en hyldest til stærke venskaber, sammenhold og broderskab. ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Bad Boy Cobalt - Eau de parfum
579,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

584468
 • tab description Beskrivelse

  BAD BOY Cobalt fra Carolina Herrera er en hyldest til stærke venskaber, sammenhold og broderskab.

  Denne Eau de Parfum Électrique er inspireret af kobolt - et grundstof, som er kendetegnet ved enorm styrke og en kraftfuld, blå farve. Oplev en fusion af uovertruffen friskhed i duften, som viser BAD BOY mere elegant og selvsikker end nogensinde før. Han er stærk i troen på, at intet er umuligt med hans betroede venner ved hans side. Dualiteten i den moderne mands maskulinitet repræsenteres i den kontrastfulde sammensætning af friske og krydrede duftnoter.

  BAD BOY Cobalt redefinerer det ikoniske lyn med en gradueret, koboltblå flakon og skaber et energisk og dynamisk udtryk, som er perfekt til denne aromatiske Eau de Parfum. En energiskabende effekt opstår, når topnoter af lyserøde peberkorn og blomstrede hjertenoter af geranium møder en krydret base af trøffel, egetræ, vetiver og cedertræ. Oplev den energiske og komplekse duftkombination i BAD BOY lynet og lad verden se, hvor stærkt I står sammen. 


 • tab tips Anvendelse

  - En Eau de Parfum kan bruges dagligt

  - Indeholder 12-20% duftkoncentrater

  - Giver et markeret duftspor, der holder op til 8 timer    

 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
 • tab olfactory Duftnoter

  Topnoter:Lyserøde Peberkorn & Lavendel

  Hjertenoter: Geranium & Sort Blomme

  Basenoter: Truffle Accord & Vetiver

 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Carolina Herrera og House of Herrera lancerede sin første parfume i 1988 og har siden skabt dufte og mode som definerer en ubesværet elegance og sofistikation, som smukt repræsenterer New York’er stilen. Den evige summen fra New York’s gader, en glitrende energi som man næsten kan tage og føle på – Carolina Herrera New York er et modehus lig med styrke, selvsikkerhed og kvinder med en umådelig tidløs stil.