ArchLine Ink Eyeliner

En flydende eyeliner, til et nyt niveau ved at levere et innovativt ergonomisk design med en bøjet ... Læs mere
(0)

Shibui Black

210,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

444533

*Gælder kun i appen til og med den 23. maj eller så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

WATER(AQUA/EAU), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, BLACK 2 (CI 77266) (nano), ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, BEHENETH-30, PHENOXYETHANOL, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATEDenne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab description Beskrivelse

  En flydende eyeliner, til et nyt niveau ved at levere et innovativt ergonomisk design med en bøjet spids til en naturlig håndposition.

  ArchLiner Ink har også en mikro-præcision tip, der sikrer nem betjening med et resultat, der giver en glatte og skarp linje.

  Eyeliner er nem at bruge, vandtæt, tørrer hurtigt og holder hele dagen.

 • tab ingredients Ingredienser
  WATER(AQUA/EAU), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, BLACK 2 (CI 77266) (nano), ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, BEHENETH-30, PHENOXYETHANOL, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, METHYLPARABEN, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Shiseido har siden 1872 arbejdet med højteknologi og farmaceutiske produkter. Det blev starten på en af verdens ældste eksisterende kosmetikvirksomhed globalt. Shiseodo mener, at skønhed er også respekt for naturen, klimaet, lyset, alle fem sanser og de mange detaljer i selve livet.