GUERL

Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel

Den fugtende Soft Hands Hygiene Gel Moisturising med honningkoncentrat er testet på følsom hud og er ... Læs mere
0 Meddelelse
Abeille Royale Soft Hands Hygiene Gel

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

209,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

529729
 • tab description Beskrivelse

  Den fugtende Soft Hands Hygiene Gel Moisturising med honningkoncentrat er testet på følsom hud og er specielt udviklet til at rense hænderne og samtidig holde dem fugtige. Hænderne er bløde og dufter delikat. Ingen klæbrig finish. Intet behov for at skylle.

  Gelen er udviklet til at rense hænderne så mange gange som nødvendigt og leveres i en elegant, brugervenlig tube. Dens geltekstur absorberes hurtigt af huden uden at efterlade en klæbrig film eller noprethed.

 • tab tips Anvendelse
  Kom et par dråber i håndfladen og gnid begge hænder sammen, indtil huden er tør. Brug den så ofte som nødvendigt i løbet af dagen.
 • tab ingredients Ingredienser
  #15449
  Ingrediente: ALCOHOL , AQUA (WATER) , GLYCERIN , PROPANEDIOL , MEL (HONEY) , ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER , PARFUM (FRAGRANCE) , AMINOMETHYL PROPANEDIOL , POLYSORBATE 20 , NEPHELIUM LAPPACEUM PEEL EXTRACT

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Lige siden 1828 har Guerlain udforsket, udviklet og sublimeret brandets forskellige produkter inden for beautysegmentet. Det har været baggrunden for en række legendariske produkter, hvor Guerlains ekspertviden er blevet mikset med kulturelle kendetegn. Dag efter dag er Guerlain med til at gøre kvinden endnu smukkere via løftet om at levere produkter, der stråler af munterhed og skønhed. Omdrejningspunktet er Guerlains hovedkontor på Champs-Elysées nr. 68 - i hjertet af Paris.