10% Vitamin C Brightening Serum 10% Vitamin C Brightening Serum

Dette strålende serum hjælper med at beskytte mod frie radikaler på overfladen, som kan forårsage ... Læs mere
0 Meddelelse
10% Vitamin C - Brightening Serum

Red dot

Dette produkt er ekskluderet fra alle rabatter, tilbud og kampagner

369,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

622210

*Køb produkter fra First Aid Beauty for 350 kr og få en gratis gave. Gælder så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Dette strålende serum hjælper med at beskytte mod frie radikaler på overfladen, som kan forårsage tegn på tidlig hudaldring. Med 10% C-vitamin er den effektiv og sikker, selv for følsom hud. Desuden er den let, ikke-komedogen og efterlader ikke huden klistret eller fedtet.

 • tab tips Anvendelse
  Drej for at åbne, og hold pumpen i en 45 graders vinkel. Tryk fast halvvejs for at fordele en mængde på størrelse med en mønt i håndfladen. Påfør over ansigt og hals en gang dagligt om morgenen. Læg den i lag med anden hudpleje i rækkefølge efter tykkelse og følg op med SPF. Drej for at lukke for at bevare friskheden.
 • tab test result Testresultater
  I en undersøgelse af forbrugernes opfattelse med 45 deltagere efter 10 dage:

  93% sagde, at huden så lysere + mere strålende ud

  98% sagde, at produktet ikke irriterede deres hud

  91% sagde, at dette produkt føltes ikke klæbrig uden dårlig lugt

  96% sagde, at dette produkt ikke forårsagede udbrud
 • tab more info Yderligere information
  C-vitamin: hjælper med at lysne + reducere udseendet af fine linjer og rynker

  E-vitamin: Hjælper med at blødgøre huden + afværge frie radikaler på overfladen

  Squalane: Hjælper med at låse fugt inde for at blødgøre + fugte huden

  First Aid Beauty er på en redningsmission for at løse dine hududfordringer og give dig hverdagens essentielle produkter, der hjælper din hud med at nå sit fulde potentiale - også selvom den er sensitiv. Vores problemløsende formler giver synlige, klinisk dokumenterede, tillidsskabende resultater uden irritation, så du kan se og føle dig FABulous i din egen hud.

  Vi formulerer alle vores produkter med kærlighed og din sikkerhed i tankerne og overholder strengt fem kernenormer på tværs af alle vores produkter.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (WATER, EAU), 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, SQUALANE, SODIUM CITRATE, TOCOPHERYL ACETATE, COLLOIDAL OATMEAL, CHRYSANTHEMUM PARTHENIUM (FEVERFEW) EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 POLYRICINOLEATE, XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-10 DIOLEATE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA.

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Duftnoter
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

First Aid Beauty er på en redningsmission for at løse dine hudproblemer og give dig hverdagens nødvendigheder, som vil hjælpe din hud med at nå sit fulde potentiale, selv hvis den er følsom. Vores formler er skabt til at løse problemer og leverer synlige, klinisk dokumenterede resultater, der løfter selvtilliden uden irritation, så du kan fremstå og føle dig fantastisk i din egen hud.

Vi formulerer alle vores produkter med omsorg og med din sikkerhed i tankerne, og alle vores produkter overholder strengt kernestandarderne såsom dermatologisk testet, fri for kunstige duftstoffer og ikke testet på dyr.