Kenzoki Youth Flow Youth Preserved Toner Kenzoki Youth Flow Youth Preserved Toner

Oplev KENZOKI YOUTH PRESERVED TONER, det første skridt i dit Youth Flow hudplejeritual. Dens ... Læs mere
0 Meddelelse
Kenzoki Youth Flow - Youth Preserved Toner
389,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

560262
GOOD FOR

*Gælder til og med den 2. oktober eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Står den ikke i indkøbskurven, er den desværre udsolgt.

 • tab description Beskrivelse

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Oplev KENZOKI YOUTH PRESERVED TONER, det første skridt i dit Youth Flow hudplejeritual. Dens forfriskende konsistens med en afslappende duft absorberes øjeblikkeligt og giver en behagelig fornemmelse. Denne anti-aging toner fugter huden i 24 timer(1) og hjælper med at udjævne rynker og forhindre dem i at opstå. Denne toner er formuleret med en kraftfuld duo af aktive stoffer: Sacred Lotus Flower Water, Oily Extracts og High Mallow Extract af naturlig oprindelse, til aktivering af hudens ungdomsstrøm. Den renser forsigtigt huden for urenheder og fjerner overskydende talg. Dag efter dag bliver huden sublimeret, hudstrukturen forfinet, ansigtstrækkerne udglattet, huden synligt mere strålende og ensartet. Dens fordele? Den hjælper huden med at beskytte sig selv mod skader forårsaget af forurening og oxidativ stress, bevarer dens ungdommelighed og gør den mere modstandsdygtig over for ydre aggressioner.

  Allerede fra første påføring er din hud fugtet, beroliget, strålende og klar til resten af din rutine.
  Efter en måneds brug er rynker reduceret, ansigtstræk er synligt udglattet, hudstrukturen er forfinet, og huden er mere strålende og ensartet. 94% af kvinderne hævder, at deres hud ser smukkere ud(2).
  Formuleret med 97%(3) ingredienser af naturlig oprindelse.

  (1)Instrumentel test på 12 frivillige efter én påføring


  (2)Selvevaluering ved hjælp af spørgeskema på 34 frivillige med to påføringer om dagen i 4 på hinanden følgende uger


  (3)Baseret på ISO 16128-standarden. De resterende 3 % bidrager til formelens sensoriske tekstur og integritet  GOOD FOR YOU
  Formlerne indeholder minimum 90% ingredienser af naturlig oprindelse

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Økodesignede emballager og/eller fremstillet af bæredygtige ingredienser

 • tab tips Anvendelse
  KENZOKI's TIPS
  Start din Youth Flow-rutine med YOUTH PRESERVED TONER for at rense huden blidt og grundigt og forberede den til resten af rutinen.
  Fortsæt derefter din Youth Flow anti-aging rutine med YOUTH FLOW SERUM og SKIN RENEW VELVET CREAM for en synligt fastere, glattere og smukt strålende hud.

  HVORDAN BRUGER DU DEN
  Kenzoki gestus er baseret på akupressurteknikker for at stimulere QI på hvert trin i rutinen.
  YOUTH PRESERVED TONER: Væd en vatrondel med toneren og påfør den i ansigtet og på halsen i cirkulære bevægelser. Tryk, indtil produktet er absorberet.
  YOUTH FLOW SERUM: Påfør jævnt på ansigt og hals, morgen og aften.Pres på ansigtet og skiftevis på akupressurpunkterne for at sikre, at produktet absorberes helt.
  SKIN RENEW VELVET CREAM:
  Påfør på ansigt og hals, morgen og aften. Stryg cremen ud over ansigtet og panden med opadgående bevægelser, skiftevis med akupressurpunkterne.
  EYE FIRMING SERUM: Klink forsigtigt ind på det sarte område omkring øjenkonturerne, morgen og aften. Udglatte konsistensen fra indersiden til ydersiden. For at opstramme øjenkonturområdet, lav en "O"-form med munden, hold det nederste øjenlåg stille, og klap derefter med øjenvipperne i ca. 30 sekunder.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA (WATER), GLYCERIN, ALCOHOL, PROPANEDIOL, DIGLYCERIN, POLYSORBATE 20, PARFUM (FRAGRANCE), PENTYLENE GLYCOL, CHLORPHENESIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, ADENOSINE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POTASSIUM SORBATE, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT 15737

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 0ms
  • reviews, product