Women Eau de Toilette CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN introducerer en dristig genfortolkning af WOMEN eau de parfum med en eau de toilette, ... Læs mere
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • reviews, product
789,00 KR
Produktdetaljer

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

465568

*Gælder kun køb på Sephoras app til og med den 23. januar. Gælder ikke The Ordinary, Glowish by Huda Beauty, Selfless by Inkey List, Rare Beauty & Sisley Hair. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

*Gælder til og med den 13 januar eller så længe lager haves. Kun online. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Click & Collect. Hvis den ikke vises i din kurv er den desværre udsolgt.

 • tab description Detaljer

  CALVIN KLEIN introducerer en dristig genfortolkning af WOMEN eau de parfum med en eau de toilette, der udstråler optimisme og myndighed.

  Den livfulde og selvsikre CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Toilette hylder kvinder med en sensuel og selvsikker blanding af citron, hvid pæon og ambrox, der giver en frisk, men også varm duft.

  Flakonens fascinerende øje symboliserer den individuelle kvindes såvel som gruppens synspunkt. Det muliggør en frisk vinkel på ubegrænset selvrealisering.

  En forbindelse er gjort mulig, kvinde til kvinde, øje til øje.

  Topnote: Citron, solbærknopper, hindbær, rosenpeber
  Hjertenote: Hvid pæon, kronblade fra appelsinblomst, centifolia-rose
  Basenote: Cedertræ, Ambrox Super, musk

 • tab tips Brugsanvisning
  Anbefalet brug:
  Duften forstærkes af varmen fra din egen krop. Påfør den i knæ- og albuerynkerne for at opnå en længerevarende og stærkere duft.
  - Efter påføring skal du undgå at gnide eller duppe på huden. Dette nedbryder duften, hvilket får den til at forsvinde hurtigere.
  - Hvis du foretrækker at placere duften på dine håndled, skal du sørge for at genpåføre den efter hyppig håndvask, da dette har tendens til at skylle duften væk.
  - De fleste parfumer kan holde sig friske i 12 måneder. Parfumer, der er mere end et år gamle, mister med tiden noget af den oprindelige duft.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:

  Forskellen ligger i mængden af parfumeolie. Mens Eau De Toilette indeholder fem til ni procent, indeholder Eau De Parfum mere, normalt otte til 14 procent. Eau de Parfum holder derfor længere og dufter mere intenst.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOHOL denat., parfum/fragrance, aqua/water/eau, ethylhexyl methoxycinnamate, Hydroxycitronellal, LIMONENE, BENZOPHENONE-3, Ethylhexyl Salicylate, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, LINALOOL, citral, geraniol, Cinnamyl Alcohol, farnesol bht, PROPYLENE GLYCOL, benzyl Alcohol, FD & C YELLOW NO. 5 (CI 19140).

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Ren, enkelt og moderne, det er hvad Calvin Klein gør bedst. Dette mærke er inspireret af Mennesket i ordets mest ædle betydning og baseret på kærlighedens universelle værdier og søgen efter evighed, flugt og fælles grundlag. Calvin Klein parfumer udgør to særskilte familier: Kollektionssortimentet er fyldt med romantik og forførelse, hvorimod CK parfumer er dufte, der kan bruges af begge køn.