Waterproof Eye Pencil Waterproof Eye Pencil

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil - 02 Chestnut er en helt fantastisk og vandfast eyeliner, der ... Læs mere
0 Meddelelse
Waterproof Eye Pencil

0,29g 03 Blue orchid

159,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

464449
ONLINE ONLY

*Gælder til og med den 11. december ved køb over 200 kr og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder ikke Rare Beauty, Sephora Favorites og Ilia. Kun online.

 • tab description Beskrivelse

  Clarins Waterproof Eyeliner Pencil - 02 Chestnut er en helt fantastisk og vandfast eyeliner, der bliver hvor den skal i mindst 8 timer.
  Den lette og utroligt højt pigmenteret gel formel, er ultra let at påføre, og smitter ikke af selvom du gnider hænderne oven på den.
  Den er beriget med plejende og rene planteekstrakter der giver eyelineren en blød spids, og føles nærmest som en flydende eyeliner når du tager den på, uden at være det. Derudover kan den skrues op og ned, så du slipper for at skulle have en blyantspidser med når du skal bruge den, da den altid er klar lige når du mangler den.
  Der sidder også en smudge pensel i den anden ende, så du kan hurtigt og effektivt kan skabe lige det look du ønsker. Et helt klart musthave til dig der går op i kvalitet, effektivitet og perfekte resultater.

 • tab tips Anvendelse
  N/A
 • tab ingredients Ingredienser
  METHYL TRIMETHICONE · CI 77499/IRON OXIDES · POLYETHYLENE · TRIMETHYLSILOXYSILICATE · OC T YLD O D E C A N O L · T A L C · P A R A F F I N · CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE · ACRYLATES/DIMETHICONE C O P O LY M E R · C I 7 7 2 6 6 / B L A C K 2 [NANO] · CI 77510/FERRIC AMMONIUM FERROC YANIDE · DISTE ARDIMONIUM HECTORITE · PROPYLENE CARBONATE · PENTAERY THRIT YL TETRA-DI-T-BUT YL HYDROXYHYDROCINNAMATE · CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE · MICA · TIN OXIDE. [STM3404A/01]*""

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 133ms
  • reviews, product

Clarins blev grundlagt i 1954 af Jacques Courtin-Clarins ud fra to principper: lytte til kvinders behov og kærlighed til naturen.
Kvinder: forstå deres behov og skabe smukke løsninger.
Naturen: fordi den inspirerer vores forskning, sætter gang i innovationen og giver os plantebaserede ingredienser, der gør vores formler kvalitative og effektive.
Det er de samme principper, der vejleder os i dag. De er overleveret fra den ene generation til den næste, hvilket gør Clarins til en miljøvenlig virksomhed, med en mission og drevet af en langsigtet vision om at gøre mere, gøre det bedre og nyde at gøre det.