Un Jardin après la Mousson Eau de toilette Un Jardin après la Mousson Eau de toilette

En have, der tryllebinder med sin ro og stilhed, hvor friskheden fra hvid ingefær blandes med de ... Hjælp til gavekort?
 (0)
Un Jardin après la Mousson - Eau de toilette
879,00 KR

1 DKK = point. 1800 point = Vælg en eksklusiv gave

172718
ONLINE ONLY
 • tab description Beskrivelse

  En have, der tryllebinder med sin ro og stilhed, hvor friskheden fra hvid ingefær blandes med de spontane noter fra kolde krydderier.

  "Uforstyrret udtryk af natur, der liver op efter monsunregnen." Jean-Claude Ellena

  Un Jardin après la Mousson udforsker de uventede aspekter ved Indien, når monsunen giver det tilbage til jorden, som solen har taget, og fjerner tørkens brændende vind. Ingefær, kardemomme, koriander, peber og vetiver fortæller i denne novelle om naturens genfødsel, indfanget i Kerala i et univers, der flyder over med vand.

 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Hexyl Cinnamal, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Citral, Geraniol, CI 19140 (Yellow 5)

  Denne ingrediensliste kan være genstand for ændringer – se venligst det købte produkts emballage.
 • tab olfactory Duftnoter
  Duftnoter: Koriander, ingefær, peber, ingefærblomst, kardemomme, blomsternoter, akvatiske noter, vetiver og citrus
 • Bedømmelser
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Parfumen har været en del af Huset Hermès’ historie siden 30'erne. I Hermès’ parfumebibliotek fortæller hver duft en historie og åbner dørene til et imaginært univers. Hermès, der både er håndværker og kunstner, vidner i sine parfumer om sit fremragende kendskab og tidløse og elegante stil, som på én gang er modig og harmonisk.